Bojovnice betta

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jarinečka

19.1.2021 20:08
Jarinečka

XXX.XXX.225.40

Dobrý den
chtěla jsem se zeptat mám bojovnici, ani není nějak aktivní jen tak plave po hladině a přijde mi taková smutná nevíte prosím čím by to mohlo být?
Děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2021 20:34

Jarinečka napsal(a):
Dobrý den
chtěla jsem se zeptat mám bojovnici, ani není nějak aktivní jen tak plave po hladině a přijde mi taková smutná nevíte prosím čím by to mohlo být?
Děkuji za odpověď.

Podmínky - velikost, teplota, rostliny, filtr...? Foto akvária? Jinak těžko něco vymyslíme.

19.1.2021 21:06
bflmp

XXX.XXX.209.178

Nemáte video? Třeba Vám to jen tak připadá... protože mám představu, že tak nějak všechny bety moje bety prostě většinu času pomalu plavaly na hladině

tyna1010

24.1.2021 21:06
tyna1010

XXX.XXX.150.122

Má bojovnice dostatek prostoru, aspoň 20L? Topite ji aspon na 25 °C? Měnite pravidelně vodu? Pokud něco z toho ne, tak nemá ani základní podnímky pro život a nemá cenu cokoli dalšího řešit.

25.1.2021 08:16

tyna1010 napsal(a):
Má bojovnice dostatek prostoru, aspoň 20L? Topite ji aspon na 25 °C? Měnite pravidelně vodu? Pokud něco z toho ne, tak nemá ani základní podnímky pro život a nemá cenu cokoli dalšího řešit.

Schválně, jestli se dočkáme odpovědí. Častý úkaz - někdo položí otázku, my také - doplňující, ať je z čeho vycházet a zadavatel se odmlčí.

25.1.2021 09:21
JoPe

XXX.XXX.82.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Schválně, jestli se dočkáme odpovědí. Častý úkaz - někdo položí otázku, my také - doplňující, ať je z čeho vycházet a zadavatel se odmlčí.

Souhlas, mě to přijde, že si tady akorát tak občas někdo trošku "vyvětrá plíce" a jestli to k něčemu bylo nebo ne se nedozví, asi je to tajemství.
Jinak k zadavateli Jarinečka bych dodal, že pokud nemá Betta nějaké "vzrůšo", nebo má studenou vodu, tak jinak kromě příjmu potravy a období tření není příliš aktivním živočichem.

25.1.2021 09:34

JoPe napsal(a):
Souhlas, mě to přijde, že si tady akorát tak občas někdo trošku "vyvětrá plíce" a jestli to k něčemu bylo nebo ne se nedozví, asi je to tajemství.
Jinak k zadavateli Jarinečka bych dodal, že pokud nemá Betta nějaké "vzrůšo", nebo má studenou vodu, tak jinak kromě příjmu potravy a období tření není příliš aktivním živočichem.

A možná už není vůbec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík