Daiana

XXX.XXX.89.43
Dobrý den,
koupila jsem si 3.1.2021 bettu bojovníci ze zverimexu. Vím, že tam často můžou být nemoci a taky proto jsem si počkala na den kdy je přiváží a koupila jsem si druhý den co ji přivezli.
Mám akvárium 25 l se 4 rostlinami, má tam topítko, teploměr a filtraci, ale pořád plave na stěnách a přijde mi jako kdyby tam viděla odraz, ale samozřejmě, že tam zrcátka nemám, mám akorát světlo ze shora, ale když ho vypnu tak jezdí po stěnách.
Přijde mi, že tak jako zvedá ocas, že chce útočit a přestože vidí žrádlo, nežere ho.
Předem děkuji za odpověď.
Jestli to dobře chápu, tak je Vám divné, že plave a útočí u toho skla, nešlo by to třeba natočit nebo vyfotit? Když si to představím podle popisu, tak co si pamatuji u našich bet, tak něco podobného dělaly také a byl vidět ten odraz na skle. Tak nějak nechápu ten konec poslední věty. Ona nejí? Nebo nejí, když plave u toho skla asi? A jinak u bet ze zverimexu bych se obávala spíše toho, že má svůj věk, než těch nemocí, když je nově převezená.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dotaz
napsal(a):
K tomu žrádlu - nemusí ho znát. Moje betty třeba nikdy nežraly vločky, některé byly asi odchované na granulích a neznaly ani mražené, musela jsem je to naučit.
Čím krmíte?
Nemám betty, jenom tetry. Nevím, čím je krmili původně, ale vrhají se na všechno, co se hýbe. Ráno jim dávám vločky a večer strouhané srdce.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nemám betty, jenom tetry. Nevím, čím je krmili původně, ale vrhají se na všechno, co se hýbe. Ráno jim dávám vločky a večer strouhané srdce.
Já zase učila masožravou bettu žrát "maso". Pamatuju si tu frustraci, kdy i červenou komáří larvu několik dní naprosto odmítal. Od té doby to byl Modrý Blondýn, protože byl fakt trochu mimo.