Utrhane ploutve

Paví očko
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2021 10:14
Začátečník M.S.

XXX.XXX.0.79

Dobrý den.
Prosim o radu.Dokoupili jsme dva páry pavích oček a dva páry platy.V akvárium byli neonky a betak s dvěma samicemi.po týdnu přišel samec pav.ocka o kus ploutve a včera večer samička a ta už byla ohlodaná úplně celá.Videla jsem betaka jak na ni útočí a také samice beta se do ní poustela.dnes jsem betaka dala do jiného akvária,ale nevim zda i ty samice nebudou útočit.
Dekuji za radu.

23.2.2021 10:59
akscha

XXX.XXX.26.89

Ocka a betta nejsou dobra kombinace mj i tohohle důvodu. Dokonce je to casto uvadeny priklad ryb, ktere spolu byt nemohou. Proc jste je k tem bettam vubec dokupovali? Vzhledem k Vasi kombinaci ryb bych Vam doporucila precist si nedavnou diskuzi "Kdo s kym"

23.2.2021 11:38
Začátečník M.S.

XXX.XXX.0.79

Bylo nám řečeno že si nebude všímat ostatních ryb.Bohuzel jsem viděla že si všímá a četla různé diskuse.oroto se ptám i zde.Dekuji☺️

23.2.2021 13:57
bflmp

XXX.XXX.209.178

Tak ono záleží, na jaké natrefíte, my jsme měli endlerky a beťáka, co se rád povaloval na horní ploše filtru (nic mu nebylo, dělal to od začátku a měli jsme ho 2, 5 roku, což je u dnešních přešlechtěných bet v pohodě) a celkove toho moc nenaplaval, natož aby někoho lovil

23.2.2021 14:33
Začátečník M.S.

XXX.XXX.0.79

Tak to asi pan v akvaristice myslel.Bohuzel jsme neměli štěstí.ale také jsem četla že když jsou paví očka první a přidá se betak tak by se mohl také chovat jinak.No samice jsem tam nechala ale betak je na samotce

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2021 15:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Začátečník M.S. napsal(a):
Bylo nám řečeno že si nebude všímat ostatních ryb.Bohuzel jsem viděla že si všímá a četla různé diskuse.oroto se ptám i zde.Dekuji☺️

V akva vám namluví cokoliv, hlavně, aby prodali.

Přidejte reakci

Přidat smajlík