Druh terčovců - barva

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2021 21:40
martihan

XXX.XXX.202.33

Zdravím, prosím zkušené chovatele o radu s barevnou variací 4 terčovců viz. Foto. Prosím nekoukejte na jejich proporce, mám je 3 týdny. Byli vyhublí na kost, zaparazitovani zvenku i zevnitř. Už jou ok a vše dohánějí. Jsou to prckove.
Díky všem.

9.3.2021 19:48
JoPe

XXX.XXX.82.6

1.Turquoise
2.Red turquoise
3.Red spotted green nebo LS
4.Snakeskin
Pak tam máte ješte Red marlboro yellow face a Marlboro x Pigeon blood.

9.3.2021 20:17
martihan

XXX.XXX.202.33

Super, děkuji hrozně moc. Ti dva " marlboro x pigeon blood" co jste psal mi byli prodani jako checkeboardi. Maji tak 8 a 10 cm cca. Je možné, že se ještě vybarví? Posilam lepší foto ..

9.3.2021 20:46
JoPe

XXX.XXX.82.6

martihan napsal(a):
Super, děkuji hrozně moc. Ti dva " marlboro x pigeon blood" co jste psal mi byli prodani jako checkeboardi. Maji tak 8 a 10 cm cca. Je možné, že se ještě vybarví? Posilam lepší foto ..

Checkerboard pigeoni to nejsou, ti mají v této velikosti výrazně červeno stříbrnou kresbu min 2/3 plochy těla. U vašich terčovců se zvýrazní kresba na hlavě, hřbetní a řitní ploutvi a určitý podíl nepravidelných fleků po těle směrem od skřelí.

9.3.2021 21:04
martihan

XXX.XXX.202.33

Hmmm, tak to je škoda, moc jsem si checkerboarda přála. Tady u Opavy/ Ostravy se mi nedaří najít nikoho, kdo by prodával vic než ty formy,co už mám, nikkde žádný inzerát 😢.
Každopádně děkuji za trpělivost s odpověďmi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík