Zarra

XXX.XXX.34.174
Zdravím.
Před pár dny jsem si všimla u Bety, kterou mám asi 3 týdny, že má pod ústy vyboulení. Dnes mi přijde, že se boule zvětšuje a zdá se, ze i příjem potravy jí dělá problém.
Má s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za případné komentáře..
Těžko říct, o co jde, moc dobře to není vidět.
Nicméně dovolte mi poznámku. Tahle nádrž je pro chov betty nevhodná jak velikostí, tak "zařízením ". Neudržíte tam pro rybu nezávadné podmínky co se chemismu vody týká, teploty a to nezmiňuji absenci živých rostlin, v kterých se betta dobře cítí. Z životních nároků a potřeb té ryby jste bohužel nesplnila nic. Nemůžete tedy čekat, že ryba bude dlouhodobě zdravá.
Dobrý den. Naprostý souhlas s předchozími příspěvky. Ale než se podle nich zařídíte tak hlavně nekrmte nebo krmte minimálně a denně měňte vodu! Je evidentně zkažená. A na hladině se ještě navíc povaluje krmivo, které ještě víc kazí vodu. Měňte vodu často ale po částech. Žádné akce typu všechno vyčistím do čista. Tím ničemu nepomůžete, naopak. Chce to něco nastudovat než si pořídím živého tvora...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Honza1991
napsal(a):
Dobrý den. Naprostý souhlas s předchozími příspěvky. Ale než se podle nich zařídíte tak hlavně nekrmte nebo krmte minimálně a denně měňte vodu! Je evidentně zkažená. A na hladině se ještě navíc povaluje krmivo, které ještě víc kazí vodu. Měňte vodu často ale po částech. Žádné akce typu všechno vyčistím do čista. Tím ničemu nepomůžete, naopak. Chce to něco nastudovat než si pořídím živého tvora...
A nevěřit všemu, co vám napovídají v obchodě. Tam chtějí hlavně prodat.