Čichavci první krmivo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2021 19:26
stanii

XXX.XXX.155.56

Zdravím, čichavci perleťoví se mi zrovna vytřeli a tak bych se chtěl zeptat jaké je nejvhodnější krmivo jak se rozplavou a kde jej rychle sehnat...mám dajana mikro baby je to vhodné krmivo na první dny života? Samozřejmě hned jak trochu povyrostou začnu líhnou artemii jen mi jde o ty první dny kdy artemie na ne bude ještě velká děkuji za odpovědi

24.3.2021 20:09
JoPe

XXX.XXX.82.6

stanii napsal(a):
Zdravím, čichavci perleťoví se mi zrovna vytřeli a tak bych se chtěl zeptat jaké je nejvhodnější krmivo jak se rozplavou a kde jej rychle sehnat...mám dajana mikro baby je to vhodné krmivo na první dny života? Samozřejmě hned jak trochu povyrostou začnu líhnou artemii jen mi jde o ty první dny kdy artemie na ne bude ještě velká děkuji za odpovědi

Zdravím, je více možností. Nejlepší je artemie s vysokým číslem 260000n/g a více. Pak je několik dalších možností s menšími komplikacemi tj. trepka, vířník, vařený nebo sušený vaječný žloutek.

27.3.2021 14:52
stanii

XXX.XXX.155.56

JoPe napsal(a):
Zdravím, je více možností. Nejlepší je artemie s vysokým číslem 260000n/g a více. Pak je několik dalších možností s menšími komplikacemi tj. trepka, vířník, vařený nebo sušený vaječný žloutek.

Díky a co to krmivo od dajana mikro baby?

27.3.2021 16:44
JoPe

XXX.XXX.82.6

stanii napsal(a):
Díky a co to krmivo od dajana mikro baby?

Nikdy jsem ho nezkoušel. Nejlépe se rozkrmují všechny běžné potěry živou potravou.

29.3.2021 00:22
tomvoj

XXX.XXX.142.190

V nouzi krmivo od dajany do silonové punčochy, rozemnout ve vodě a vytvořit jemnou mlhu raději mimo nádrž, nabrat do stříkačky a kapat k potěru. Když to nebudou žrát, tak vajíčko natvrdo, žloutek usušit, tak podobně rozemnout a krmit v malých dávkách častěji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík