Dědictví akvária po tátovi (skaláři)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2021 09:27
horakbretislav

XXX.XXX.185.2

Dobrý den všem,

nedávno nám zemřel táta a zůstalo nám po něm akvárium s rybkami. Nikdo z nás k tomu nemá takový vztah, abychom si akvárium chtěli nechat a proto řeším co s rybičkami. Neonky a další menší asi nemá smysl moc řešit, ale v akváriu je 5 skalárů a rád bych pro ně našel nový domov. Nemám ovšem představu co si za ně říct nebo i jaký jsou druh. Jejich staří je různé, nejstarší má určitě 2 a více let.

Můžete mi poradit s cenou rybek případně našel by zde přímo zájemce?

Déky

2.8.2021 10:16
juhaj

XXX.XXX.164.121

Dobrý den,
skaláry v tomto věku jde teprve do nejlepších let. Cenu neporadím, ale pokud se chcete všechno dát pryč ( a i neonky a další mají svou cenu), zkuste spíše, pokud můžete, nabídnout vše na Facebooku, jsou tam skupiny zaměřené na akvaristiku, třeba zkuste i vyhledat skupinu pro Vás kraj ( já jsem třeba ve skupině Akvaristika Brno a okolí). Pozor na to, že Facebooku nesmí být přímé inzeráty, tak to nějak naformulovat a nechat si poslat od zájemců SZ. Hodně lidí to tak dělá. Další možnost je web Rybičky net., což je jeden z nejoblíbenějších webů pro akvaristy. Pokud chcete prodat i akvárium i rostliny, někdo rád koupí vše komplet, ale i rostliny můžete udat zvlášť, škoda vyhodit. Kupec se jistě najde na vše.

2.8.2021 10:20
horakbretislav

XXX.XXX.185.2

Děkuji za reakci. Facebook zkusím samozřejmě taky, ale víc hlav víc ví. Vyhodit nechci nic nebo co nejméně. Vždy se objeví někdo, kdo má o něco zájem. A ano, i akvárium v budoucnu bude na prodej.

2.8.2021 15:56
juhaj

XXX.XXX.164.121

Ten web nebo FB je lepší, sem taky chodí pár lidí, co tomu rozumí, ale spíš takoví, co hledají radu. Na FB samozřejmě taky, ale je tam i hodně lidí, co chová spoustu let a rádi poradí.

Ludek.svaca

4.8.2021 08:50
Ludek.svaca

XXX.XXX.5.112

Rybicky net mají dobrou komunitu, mám dobrou zkušenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík