Pomozte mi, betta šla po rybičkách

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Zobiáš

29.9.2021 17:32
Zobiáš

XXX.XXX.195.160

Mám bojovnici pestrou, chtěl jsem k tomu malé rybičky, paní ve zverimexu mi poradila nějaké rybičky, jméno si nevzpomínám, a a beta po nich šla.
Co mám dělat

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.9.2021 17:41

nenechat si radit ve zverimexu a nedávat malý ryby k velkejm...

29.9.2021 17:42

a celý to máš v deseti litrech, že?

29.9.2021 18:30

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nenechat si radit ve zverimexu a nedávat malý ryby k velkejm...

To je nějaké nové kritérium - velké a malé ryby? Agresivita je druhově specifická, mimo jiné..

29.9.2021 21:44
juhaj

XXX.XXX.164.121

Rozdělit, co jiného. Betta společnost nepotřebuje. Jak je velke to akvárium, jak zarostlé? Nemají nové ryby dlouhé ploutve, což bettu provokuje k útoku?

30.9.2021 01:54

Jak máš velké akvarko? Není příliš malé? Já vnímám osobně jako malé vše pod 25-30l. Co za rybky tam máš? Nejsou to paví očka nebo jiná ryba typická barevnými ploutvickami?

Znám sice lidi co mají pavcata s bettou, ale to jsou spis výjimky, kdy je jejich betta flegmatik, ale urcite to není standartni. Navíc mají akva velká třeba 100-500l a hodně rostlin. Betaci vnímají výrazne ploutve jako konkurenční a není výjimkou že jinou rybku doslova otrhaji.

Často slyším, že někdo plánuje dát do 10l bettu a ještě něco dalšího, tak jestli to není stejný princip.

Taky jsem teda slyšela, ale nemám osobní zkusenost, že některé parmicky naopak útočí na Betty.

Ještě je mozne že betta dane ryby vníma jako krmivo. Ale to bys tam musel mít fakt nějaký pidi potěr co je na světě pár dní.

Já si myslím že by bylo fajn přidat fotku. Ať víme co to tam máš nakonec za ryby.

30.9.2021 08:57

Zobiáš napsal(a):
Mám bojovnici pestrou, chtěl jsem k tomu malé rybičky, paní ve zverimexu mi poradila nějaké rybičky, jméno si nevzpomínám, a a beta po nich šla.
Co mám dělat

Přidávám se ke všem ostatním nade mnou.

1.10.2021 22:38
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Vyfoťte celé akvárko a ryby, ať víme, o čem se bavíme.

Lenka90141880

3.10.2021 21:25
Lenka90141880

XXX.XXX.229.180

Mam též betty a at jsem k nim dala jakou kolik rybu betty mi vždy ryby zlikvidovali..přitom ve zverimexu mi bylo řečeno že k nim muzu dane ryby dat bez problemu.zlikvidovali mi neonky,přísavky,šneky a další ryby které nevim jak se jmenovali.
Kdyz nám prasklo velké akvarko tak než se napustilo nove dala jsem.k bettam sumecky zraloci a na ty si teda nedovolili ba naopak se bali.byli pohromadě jen chvíli a měli respekt.urcote bych je k bettam nedoporučovala. Nechte si jen betty,kdyz maji problém k sobě přijmout jakou kolik jinou rybu.udelala jsem taky tak.mela jsem 1 samce a 4 samice z toho mi 2 samice zlikvidoval.

Janae.

3.10.2021 21:47
Janae.

XXX.XXX.160.6

Jak velké a jak zařízené akvárko?
Teď akvárko nemá, ale měla 150l.
Nebyl problém chovat Betty s jinými rybičkami.

Přidejte reakci

Přidat smajlík