Vari

XXX.XXX.252.245
Ahoj,
na začátek se sluší říct, že kromě toho, že se mi to líbí, nemám s akvaristikou žádnou zkušenost. Chtěla bych si ale založit menší akvárium ve stylu aquascaping. Moje představa:
Akvárium o ploše cca 60 x 30 cm, výška až tak rozhodující není (počítám objem mezi 60 a 70l), scenérie z velkých kamenů a kořenů, nechci koberec, nějaký mech, do pozadí vyšší kytky. (Líbí se mi styl Vladimíra Tomka). Ryby zatím uvažuju hejno neonek modrých, nebo razborky bornejské, nějakou větší rybu, možná jednoho samce bojovnice? Nevím. Pár pancéřníčků a možná nějakou tu krevetku a stádo levatek.
Moje otázka: je nějaký set, který by se k tomu hodil, aniž bych musela všechno vybavení vyhodit a koupit znovu? (na setech se mi hlavně líbí ty víka, ty jsem na holý akvária nikde neviděla...)
Pokud ne, jaký filtr, světlo a nevím co ještě byste doporučili? Jaký filtrační materiál? Chci vnitřní filtr, na externí nemám prostor.
Na co si dát pozor?
Jsou ryby OK, nebo je to blbost?
Něco nastudováno mám, ale je toho všeho tolik, že se v tom ztrácím... Finančně nechci nic nejlevnějšího, ale sportku jsem taky nevyhrála :-)
Zatím je můj favorit Juwel Primo 70