Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bonsaii

30.11.2021 22:31
Bonsaii

XXX.XXX.148.101

Dobrý den, známý ,,likvidoval" bonsai. Vzal jsem ji a teď ji mám doma uschlou. Myslím že by byla pěkná ozdoba akvárka. Ale nevím jak ji upravit?
Nějak obrousit kmen, nebo něčím nastříkat? Tak aby to bylo pro rybky bezpečné.
Mám v akváriu velký kořen, ale ten už jsem koupil s tím, takže se v tom moc nevyznám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.12.2021 00:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono taky záleží co to je za dřevo.Je lepsi tvrdé dřevo, spis vydrží.
Jinak aby klesla a neplavala je potřeba naložit do vody, zatížit a vodu měnit, bude barvit a nejspíš se na ni utvoří i nejaka plíseň. Nebo takhle, je to pravděpodobne. Takže plíseň a jiné neduhy postupně odstraňovat a mačet dokud neklesne. . Většinou je to poměrně zdlouhavý proces. S Různými výsledky. Já si kořeny vyráběla, ale nakonec jsem se na to práve z těchto důvodů vykašlala a mám taky kupované. Jinak kůra by se údajně měla kompletně odstranit. Já ji na jedné části kořene mám a nedělá mi to žádný problémy. Taky údajně povařit. Jednak jako jakousi očistu od případných breberek a zarodku a jednak se z toho taky odstraní trochu toho barveni.

1.12.2021 23:47
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Pokud mu odumřela, tak bych zapátrala, jestli ji před tím nějak "neléčil", aby tomu zabránil. Spousta postřiků je pro vodní živočichy jedovatá

Bonsaii

2.12.2021 09:37
Bonsaii

XXX.XXX.132.3

Dotaz napsal(a):
Pokud mu odumřela, tak bych zapátrala, jestli ji před tím nějak "neléčil", aby tomu zabránil. Spousta postřiků je pro vodní živočichy jedovatá

Neléčil. Přestal se o ní úplně starat... Takže to byla otázka času

Přidejte reakci

Přidat smajlík