Já mám krevetku a co teď?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.2.2022 23:33

Ahoj.
Dostali se ke mě nechtic dvě malá krevetarka. Velikost cca 1cm a 0,5 cm. Takže mrnata. Mám je v lahvi s mechem a nějak si tam zijou.
Přemýšlím zda si to nechat, darovat nebo co s nima. Je mi jasné, že teď by je osádka sežrala.
Jak to jeste vyroste?
Na rybickach píšou 1 až 3 cm. Tak mám počkat?
Protože takhle když krmim, tak vidím ten blázinec v akva.
Jestli se tam takovýhle mrnous primota tak to bude jeho konečná. 😂
Mate někdo paví očka s krevetama? Troufne si paví očko na krevetku dospelou? Protože podle mého pozorování vezme paví očko do huby úplně všechno.
Pak se ještě bojím kvůli ancistrusum.
Oni jsou celkem mohutni a jak vidí tabletu tak tam nabehnou takovým tempem, že jestli ta kreveta neuhne... A nebo ona uhne?
Vůbec to neumím odhadnout, nikdy jsem tohle nechovala.

12.2.2022 03:22
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Máme je s pavími oky a jde to, ale přijde mi, že jim je nejlíp v samostatné nádobě, ve větším klidu a ve skupince. Mech je fajn, rády se v něm "hrabou". Koupila bych jim nějakou krevetí baštu a nechala je, kde jsou. Při počtu dvou krevet to žrádlo vydrží ještě jejich pravnoučatům. :)

12.2.2022 07:36

No což o to, ze zradla si mohou vybírat. Tady jsou zásoby všehomoznyho. :D mám i nejaky mix přímo pro krevety a raky snad. Kdosi mi to dal, oni to stejne zerou všichni . :D spíš se mi nechce zakládat jim novej bejvak a nevím kam s nima, všude by byly asi nešťastný, nebo by se musely nějak adaptovat.
Ja bych stejně tipovala, že u dvou nezůstane, já už kdysi koupila mech pro potěr a vylezla z toho kreveta, ale jak se objevila, tak i zmizela, musel ji někdo slupnout. Tak třeba se to ještě sejde časem. Nakonec budu mít krevetarko aniž bych chtěla. 😂

Přidejte reakci

Přidat smajlík