kotrbal

XXX.XXX.7.15
Dobrý den dělám seminární práci na téma akvaristiky. Byl bych vám moc vděčný za vyplnění dvou krátkých dotazníků.
https://www.survio.com/survey/d/U5E8O8A8C5I9J5W9R
https://www.survio.com/survey/d/Q2Q1L2A0A3B2L2W6X
Mockrát děkuju za váš čas.
Ráda bych vyplnila, ale nemohu odpovědět. Máme nádrže o objemech, které se nevejdou jen do jedné kolonky a více kolonek vybrat nelze.
Nechápu, co sledujete značkami firem, mám uvádět i značky mraženého krmiva, nebo vám jde jen o sypané a přípravky do vody?
Kolik máme ryb v akváriu - máme mnoho nádrží, myslíte tedy souhrnně, nebo nějaký aritmetický průměr na nádrž? U živorodek fakt nemám šanci to spočítat a v některých nádržích ryby ani nejsou. Jaké číslo tedy chcete?
Moc nechápu přínos takového dotazníku, výstup bude mizerný, otázky nejednoznačné, příliš obecné, nedá se na ně při nejlepší vůli validně odpovědět.
A v prvním odkazu je jen jedna otázka?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dotaz
napsal(a):
Ráda bych vyplnila, ale nemohu odpovědět. Máme nádrže o objemech, které se nevejdou jen do jedné kolonky a více kolonek vybrat nelze.
Nechápu, co sledujete značkami firem, mám uvádět i značky mraženého krmiva, nebo vám jde jen o sypané a přípravky do vody?
Kolik máme ryb v akváriu - máme mnoho nádrží, myslíte tedy souhrnně, nebo nějaký aritmetický průměr na nádrž? U živorodek fakt nemám šanci to spočítat a v některých nádržích ryby ani nejsou. Jaké číslo tedy chcete?
Moc nechápu přínos takového dotazníku, výstup bude mizerný, otázky nejednoznačné, příliš obecné, nedá se na ně při nejlepší vůli validně odpovědět.
A v prvním odkazu je jen jedna otázka?
To mě taky napadlo - že úroveň seminární práce za mě nic moc. Ale vyplnila jsem. S jedním akváriem to šlo.

Taky mi to přišlo na seminárku a nějaký výsledek z ní takový nooo nedomysleny. Já treba krmim vším možným, ale kupodivu značky u všeho nevím, navíc průmyslové krmivo dávám jen částečně. Hodně se u nás točí to, co nabízí kuchyně. Takže bych se spíše ptala, zda krmime vůbec průmyslovým krmivem..
napsal(a):
Taky mi to přišlo na seminárku a nějaký výsledek z ní takový nooo nedomysleny. Já treba krmim vším možným, ale kupodivu značky u všeho nevím, navíc průmyslové krmivo dávám jen částečně. Hodně se u nás točí to, co nabízí kuchyně. Takže bych se spíše ptala, zda krmime vůbec průmyslovým krmivem..
Tazatel se ptal na akvaristiku.
Kuchyně ? Takže doma nejspíš jíte perloočky, buchanky, nitěnky, komáří a pakomáří larvy atd.?
Průmyslové by Vám asi moc nechutnalo.
Ano, otázky nejsou moc vypovídající, co se týče akvaristiky na seminárku.

Rorýs62
napsal(a):
Tazatel se ptal na akvaristiku.
Kuchyně ? Takže doma nejspíš jíte perloočky, buchanky, nitěnky, komáří a pakomáří larvy atd.?
Průmyslové by Vám asi moc nechutnalo.
Ano, otázky nejsou moc vypovídající, co se týče akvaristiky na seminárku.
Na moje komentare nemá smysl reagovat, protože vám já odpovídat stejně nebudu. :)
napsal(a):
Na moje komentare nemá smysl reagovat, protože vám já odpovídat stejně nebudu. :)
No ani nemusíte.
Každý uživatel si může vytvořit vlastní názor na to, co kdo napsal. Vy vlastně píšete dokola to samé.
Velikost akva, kytky atd. Ale když by chtěl někdo něco jiného, nejste schopna poradit(ani ostatní), i když to třeba jde.
Takže mi to přijde, že si tady udělalo pár lidiček svoje fórum a ostatní nemají nárok na své názory, protože jen vy, víte co nejlepší.
Je zvláštní, že na rybičky.net - diskutuji a nikdo se takto nechová jako tady.

Rorýs62
napsal(a):
No ani nemusíte.
Každý uživatel si může vytvořit vlastní názor na to, co kdo napsal. Vy vlastně píšete dokola to samé.
Velikost akva, kytky atd. Ale když by chtěl někdo něco jiného, nejste schopna poradit(ani ostatní), i když to třeba jde.
Takže mi to přijde, že si tady udělalo pár lidiček svoje fórum a ostatní nemají nárok na své názory, protože jen vy, víte co nejlepší.
Je zvláštní, že na rybičky.net - diskutuji a nikdo se takto nechová jako tady.
Lidi s vámi možná budou jednat jinak, až přestanete každého v první řadě urážet. Na to jak tady sám sebe chválite, je celkem ostudne nevědět, kolik věci z kuchyně se dá běžne zkrmit a jakým způsobem je eventualne upravit. To je Vaše ostuda, ne moje. :)
napsal(a):
Lidi s vámi možná budou jednat jinak, až přestanete každého v první řadě urážet. Na to jak tady sám sebe chválite, je celkem ostudne nevědět, kolik věci z kuchyně se dá běžne zkrmit a jakým způsobem je eventualne upravit. To je Vaše ostuda, ne moje. :)
Tak nějak nevím koho jsem urážel (jeho nevědomostí?). Já sebe chválím, a kde?
Že nevíte filtraci...to není moje chyba. Přitom odpověď je jednoduchá.
Zbytky z kuchyně krmit rybky? ...Promiňte to je moc!!
To není absolutně přirozená strava pro akvarijní rybky!
Existuje spousta přírodních krmiv i bez těch průmyslových, která splňují všechny předpoklady pro správnou a plnohodnotnou výživu pro akvarijní rybky.

Rorýs62
napsal(a):
Tak nějak nevím koho jsem urážel (jeho nevědomostí?). Já sebe chválím, a kde?
Že nevíte filtraci...to není moje chyba. Přitom odpověď je jednoduchá.
Zbytky z kuchyně krmit rybky? ...Promiňte to je moc!!
To není absolutně přirozená strava pro akvarijní rybky!
Existuje spousta přírodních krmiv i bez těch průmyslových, která splňují všechny předpoklady pro správnou a plnohodnotnou výživu pro akvarijní rybky.
Tak namátkou něco z rybiček, můžete jim to tam jít povypravet, určitě vaše názory ocení. Vlastně se tam můžete kompletně odstěhovat, určitě vám tam bude lépe než tady s námi. :)
Jen namátkou složení několika produktů. :)
TetraMin Baby: Ryby a výrobky z ryb, Obiloviny, Kvasnice, Rostlinné bílkovinné extráty, Měkkýši a korýši, Oleje a tuky, Cukry(Oligofruktóza 1%), Minerální látky, Řasy.
SAK Gold - pšenice, rybí moučka, sójový extrahovaný šrot, kukuřice, piv. kvasnice, piv. mláto, suš. špenát, pšeničné klíčky, rybí tuk, suš. řasa Chlorella, dikalcium-fosfát.
Sera Vipan Nature: rybí moučka, pšeničná mouka, pivní kvasnice, kasein (sýrovina), Hermetia (4%), gama ruš, spirulina, vaječný prášek, mořské řasy, Mannan-oligosacharid, olej z tresčích jater (z toho 34% Omega-mastných kyselin), byliny, vojtěška, kopřivy, petržel, paprika, slávka zelenoústá, špenát, karoten, řasy Haematococcus, česnek.

napsal(a):
Tak namátkou něco z rybiček, můžete jim to tam jít povypravet, určitě vaše názory ocení. Vlastně se tam můžete kompletně odstěhovat, určitě vám tam bude lépe než tady s námi. :)
Tak to jsem žabař. Krmím jenom strouhané hovězí srdíčko. Na střídačku s vločkami. Tak zkusím rozšířit o okurku.

napsal(a):
Tak to jsem žabař. Krmím jenom strouhané hovězí srdíčko. Na střídačku s vločkami. Tak zkusím rozšířit o okurku.
Já davam všechno co je uvedené, akorát kořenovou zeleninu lehce povarim, aby se dala dobat a s bramborama pomalu, četla jsem cosi o škrobu, ale jestli je to fakt problém, nevím. Všem jede všechno, teda až na ovoce, co prý taky někdo dava, to se u nás nějak nechyta. Maso samozřejmě milujou všichni.
Četla jsem třeba i o česneku, že ho někdo dává do mixu s něčím dalším, prý jako jakousi prevenci. Docela mi to dává smysl. Žloutek nekdo dává rybkam, já nedávám, ale asi v tom nebude problém.
A jo, já k tomu byla nejdřív dost skepticka, jsem se bála, že jim to nepůjde nějak travit, že to bude zahnivat a kazit vodu, že ty ryby odrovnam, že nevím kolik čeho jim muzu dát .
Blbost... naopak co jim prilepsuju z kuchyně tak mi prijdou mnohem vitalnejsi, mohutnejsi, pěkně vybarveny. Nezahniva nic, protože nic nezbývá. Jsou schopny si to navzájem doslova rvat z huby. Tuhle jsem sledovala rasborku jak utíká se zradlem před vlastním hejnem. 😂