Špinavé akvárium i když máme filtr

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eil

24.4.2022 19:14
Eil

XXX.XXX.55.243

Dobry den , mám takový menci dotaz , z přítelem jsme si pořídili akvarko (32L) 🙂 , nastává nám problém ze voda po 2 dnech zapáchá a zelená . Filtr běží jak má , myslíte že to je špatným filtrem ? Ještě mame v akvarku 2 řasakoule , nemůže to být s tím ? Dekuju za odpověď :)

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2022 19:42

jak dlouho to akvárko máte?

a co v něm všechno máte?

30.4.2022 22:01
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Viz Bodlinka + foto akva pomůže.

1.5.2022 08:34

Dotaz napsal(a):
Viz Bodlinka + foto akva pomůže.

Tak schválně. Položíme doplňující otázky, aby se dalo smysluplně odpovědět a zadavatel(ka) se odmlčí. Není to poprvé.

4.5.2022 21:02
nikola.ifauna

XXX.XXX.250.44

Dobrý den. Ve zprávě jste neuvedla obsah akvária. Tím beru v potaz, že to není věcmi co v něm máte. Mně se to též děje. Čím víc potravy, tím více rybka potravu vylučuje. Takže méně potravy a nějaké chemické přípravky v obchůdku pro rybky. Snad jsem pomohla.

4.5.2022 21:04

nikola.ifauna napsal(a):
Dobrý den. Ve zprávě jste neuvedla obsah akvária. Tím beru v potaz, že to není věcmi co v něm máte. Mně se to též děje. Čím víc potravy, tím více rybka potravu vylučuje. Takže méně potravy a nějaké chemické přípravky v obchůdku pro rybky. Snad jsem pomohla.

A co vaše bojovnice?

14.5.2022 01:28

Filtr taky neni vsechnospasny a pokud je to male honitko vody, coz asi jo + chybi zive rostliny, hodne se krmi, je hodne ryb tak je bordel voda hned.
Akvarium muze prosperovat i bez filtru, kdyz je ale dostatecne osazene, s dostatenou vrstvou substratu a to takoveho ktery nesleha a koreny tam mohou zdrave prorustat.
Bez fotky ale tezko neco soudit, jen tak vychazim z nejbeznejsich situaci....

14.5.2022 19:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Filtr taky neni vsechnospasny a pokud je to male honitko vody, coz asi jo + chybi zive rostliny, hodne se krmi, je hodne ryb tak je bordel voda hned.
Akvarium muze prosperovat i bez filtru, kdyz je ale dostatecne osazene, s dostatenou vrstvou substratu a to takoveho ktery nesleha a koreny tam mohou zdrave prorustat.
Bez fotky ale tezko neco soudit, jen tak vychazim z nejbeznejsich situaci....

Fotky se nedočkáme. Po třech týdnech...

15.5.2022 16:58

Fotky se nedočkáme. Po třech týdnech...

Tak ja nevim..lidi zalozi dotaz, ale nereknou nic ani o udrzbe, ani jak to vypada, ani kolik je tam ryb, ani kdy to zalozili a pak proste prestanou reagovat. S takovou jsou pak rekace jen domnenky jak to asi je. Asi... A pritom se da tolik veci vyresit celkem jednoduse.

16.5.2022 19:12

Tak ja nevim..lidi zalozi dotaz, ale nereknou nic ani o udrzbe, ani jak to vypada, ani kolik je tam ryb, ani kdy to zalozili a pak proste prestanou reagovat. S takovou jsou pak rekace jen domnenky jak to asi je. Asi... A pritom se da tolik veci vyresit celkem jednoduse.

Viz výše. Dost častá reakce. Nejen na rybičkách. Podle dotazů totiž zadavatelům dojde, že to dělají špatně a pak) se odmlčí, b) urazí a začnou být arogantní, občas i vulgární nebo c) začnou své odpovědi podle našich reakcí upravovat a najednou vlastně žádný problém není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík