Seznámení samic a samce betta splendens

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dominika555

25.6.2022 11:23
Dominika555

XXX.XXX.144.109

Dobrý den, rozhodla jsem se že si k bettakovi pořídím samice tak jsem je koupila a mám je doma v pytlíku z obchodu ale nevim jak je seznámit aby si něco neudělali potřebovala bych nějaké rady a to rychle .děkuji za rady

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.6.2022 12:35

Dominika555 napsal(a):
Dobrý den, rozhodla jsem se že si k bettakovi pořídím samice tak jsem je koupila a mám je doma v pytlíku z obchodu ale nevim jak je seznámit aby si něco neudělali potřebovala bych nějaké rady a to rychle .děkuji za rady

Tohle musí být troll. Nebo ne? A jestli ne (čemuž nevěřím) - tak aspoň velikost, vybavení a foto akvária.

25.6.2022 15:53
juhaj

XXX.XXX.164.121

Tak u ryb se seznámeni moc nepraktikuje, nanejvýš se položí pytlík s novými rybami do akvárka, aby se srovnala teplota vody.
U betty to nejspíš nebude tak, že betťák neřekne ploutevlíbám mé dámy. Pokud se nejedná alespoň o 100 litrů a hustě zarostlé akvárium, bude to spíš o plesk plesk a nejvíc silný jedinec bude pánem. Zbytek bude chvíli vystresovaný a posléze mrtvý.
Pro zajímavost, když jsem kdysi do 85litrů hustě zarostlého akvária pustila samce a dvě samice, trvalo mu přesně týden, než je zabil.
Tak hodně štěstí vašim bettám, proto ty jsou v tom nevině a nemohly si vybírat, kam půjdou.

29.6.2022 00:33
Dotaz

XXX.XXX.110.178

Jak velké akvárium pro ně máte?

29.6.2022 08:33

Dotaz napsal(a):
Jak velké akvárium pro ně máte?

Jsem se ptala před 4 dny. A "překvapivě" bez odpovědi.

29.6.2022 15:17
Dotaz

XXX.XXX.236.42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsem se ptala před 4 dny. A "překvapivě" bez odpovědi.

Na tuhle slečnu nemá asi smysl plýtvat energií. Jen je mi líto těch zvířat.

2.7.2022 12:55
Rorýs62

XXX.XXX.26.78

Dobrý den,
je lepší mít v akvárium napřed samice, které mají své teritorium a až potom tam vložit samce.
Podobně se postupuje i u některých cichlid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík