Betta bojovnice samec nebo samice

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tarvos

13.7.2022 17:34
Tarvos

XXX.XXX.168.34

Přikoupil jsem si k samcovi samici, dal jsem ji do nádrže, kterou jsem oddělil průhledným plexisklem, aby si na sebe nejprve oba zvykli. Ale samice vykazuje divné chovaní, když uvidí samce ukazuje žaberní límec, což mi přijde divné, myslel jsem, že je to výhradně samec, který toto dělá. Tak má otázka zní, může to dělat i samice? Dále samice ma výraznou urogenitální papilu a kratší břišní ploutve, takže vykazuje hlavně znaky samice. Děkuji za odpověď

14.7.2022 19:51
JoPe

XXX.XXX.82.8

Tarvos napsal(a):
Přikoupil jsem si k samcovi samici, dal jsem ji do nádrže, kterou jsem oddělil průhledným plexisklem, aby si na sebe nejprve oba zvykli. Ale samice vykazuje divné chovaní, když uvidí samce ukazuje žaberní límec, což mi přijde divné, myslel jsem, že je to výhradně samec, který toto dělá. Tak má otázka zní, může to dělat i samice? Dále samice ma výraznou urogenitální papilu a kratší břišní ploutve, takže vykazuje hlavně znaky samice. Děkuji za odpověď

Je to určitě samice.

6.9.2022 16:51
Simca22

XXX.XXX.191.79

Mám podobný problém koupila jsem 2 samice pro samce. A jedna má rysy pro samici ale podivně se chová k samci i druhé samici ukazuje oběma límec. ta druhá se chová normálně. Jsem začátečník a nevím co přesně s tím. Předem děkuji za odpověď.

6.9.2022 20:52
juhaj

XXX.XXX.164.121

Jsou to betty bojovnice. Silně teritoriální ryby. Pokud nemáte aspoň 100l a hustě zarostlé akvárium, zřejmě zůstane stejně jen jedna. Většinou to bývá samec, ale agresivní bývá i samice.
Moje osobní zkušenost, když jsem zacínala, 80l zarostlé akvárium, koupila jsem samce a dvě samice. Trvalo mu přesně týden, než obě zlikvidoval.

Dominika555

7.9.2022 13:22
Dominika555

XXX.XXX.144.109

Moje samice to také dělají .nevím jestli
si tím třeba nedokazují postavení nebo tak neco

Přidejte reakci

Přidat smajlík