Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2022 13:58
Lukassss

XXX.XXX.247.18

Dobrý den mám živorodky a začli polehavat u dna jedná čumákem na horu další zas čumákem dolů a to jen samičky v Věra sem našel jedno mládě a tři dny před tím posel sameček mecovky co snímá je netuším aani co delat

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.8.2022 14:11

Lukassss napsal(a):
Dobrý den mám živorodky a začli polehavat u dna jedná čumákem na horu další zas čumákem dolů a to jen samičky v Věra sem našel jedno mládě a tři dny před tím posel sameček mecovky co snímá je netuším aani co delat

Stáří? Velikost, vybavení a foto akvária? Málo informací.

Neregistrovaný uživatel

8.8.2022 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.122.51

Lukassss napsal(a):

Mohla by to být například otrava amoniakem. Pokud máte málo rostlin, dojde k tomu u živorodek snadno. Měňte týden každý den malou část vody za odstátou a pokud je rostlin málo, dosaďte rychlerostoucími nenáročnými druhy jako je Najas, Egeria, Sagittaria. Lehání u dna a úhyn může značit i otravu železem. Jaké je pH?

9.8.2022 08:29
Lukassss

XXX.XXX.247.18

Vše je zažehnáno planej poplach byl hromadnej porod čtyři samičky Black gold Molly tři gold Molly a dvě gupky

9.8.2022 15:39
Lukassss

XXX.XXX.247.18

Poraďte jak řešit otravu amoniakem nebo železitou vodu

9.8.2022 17:27

Lukassss napsal(a):
Poraďte jak řešit otravu amoniakem nebo železitou vodu

Nijak. Je třeba jí předcházet.

21.8.2022 10:38
Lukassss

XXX.XXX.49.2

Poraďte ráno sem obevil v akváriu pět mladých a to mám Black Molly, Black Gold Molly Gold Molly a mecovky s gupkama ale nevím ke komu je přiřadit jsou celá černě žíhaná od ocasu po ploutve a tlamu mladé od Black Gold Molly už sem viděl ale tyhle netuším

Přidejte reakci

Přidat smajlík