Asi mi umírá betta

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tenkdosepta

8.10.2022 09:18
Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67

Potřebuji se zeptat co mám dělat s bettou když mi už týden nejí. Já vím že ji mám v malém akváriu ale dělám všechno proto aby byla ok. Tyden nejí měním ji každý den 1/3 vody za odstátou a už si celkem nevim rady. Prosim nepiste tu hejty ve stylu mas male akvarko a ryba se trapi ale zkuste pomoct. Děkuju

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2022 09:23

Tenkdosepta napsal(a):
Potřebuji se zeptat co mám dělat s bettou když mi už týden nejí. Já vím že ji mám v malém akváriu ale dělám všechno proto aby byla ok. Tyden nejí měním ji každý den 1/3 vody za odstátou a už si celkem nevim rady. Prosim nepiste tu hejty ve stylu mas male akvarko a ryba se trapi ale zkuste pomoct. Děkuju

No, ale asi opravdu máte malé akvárium (když už se o tom zmiňujete) a nevhodné podmínky. Takže neděláte všechno proto, aby byla OK. Foto akva? Když chcete pomoc, tak musíte dát nějaké vstupní informace.

Tenkdosepta

8.10.2022 10:38
Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67

Jen 10 litrů. Ptala jsem se a prý může být ryba ok i když ma malé akvárko ale začínám pochybovat

8.10.2022 11:59
juhaj

XXX.XXX.164.121

Nelze pomoci tam, kde nejsou vhodné podmínky, na špatnou vodu, nevhodné vybavení, není rada nebo pomoc, jen začít znova a lépe. Mi nevíme, jaké podmínky máte Vy, ryba může mít i nemoc, kterou nic nemůže ovlivnit. Chce to fotku ryby i akvárka, tohle je dotaz stylu mám kašel, co mi je.
I v 10litrech, ač nejsem zastánce, může ryva přežít, ale chce to už vědět, jak ho vybavit.

8.10.2022 13:02

Tenkdosepta napsal(a):
Jen 10 litrů. Ptala jsem se a prý může být ryba ok i když ma malé akvárko ale začínám pochybovat

Ano, může mít jen 10 litrů (teda já bych takto nechovala), ale stále mi schází foto.

Tenkdosepta

9.10.2022 20:17
Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67

Myslím že to ani těch 10l není

9.10.2022 21:22

Tenkdosepta napsal(a):

Aneb jak akvárium pro bettu vypadat NEMÁ. Na tohle téma je tady asi tak 126 předchozích příspěvků.

9.10.2022 21:43
juhaj

XXX.XXX.164.121

Tenkdosepta napsal(a):

Pak když napíšu, že betta umírá na nevhodné podmínky, nebude to hejt, ale pravda.

9.10.2022 22:55
Dotaz

XXX.XXX.19.155

Chybí filtr, živé rostliny, topítko, kryt. Voda bude nekvalitní a příliš studená.
Je třeba výše zmíněné napravit, jak sám/sama vidíte, ve vašich podmínkách ryba strádá a zřejmě umírá (tipuji otravu).

10.10.2022 12:55

Dotaz napsal(a):
Chybí filtr, živé rostliny, topítko, kryt. Voda bude nekvalitní a příliš studená.
Je třeba výše zmíněné napravit, jak sám/sama vidíte, ve vašich podmínkách ryba strádá a zřejmě umírá (tipuji otravu).

Nebo nastydlý plynový měchýř. Ale na tom nezáleží. Že je betta v nevhodných podmínkách, se shodneme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík