Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67
Potřebuji se zeptat co mám dělat s bettou když mi už týden nejí. Já vím že ji mám v malém akváriu ale dělám všechno proto aby byla ok. Tyden nejí měním ji každý den 1/3 vody za odstátou a už si celkem nevim rady. Prosim nepiste tu hejty ve stylu mas male akvarko a ryba se trapi ale zkuste pomoct. Děkuju
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tenkdosepta
napsal(a):
Potřebuji se zeptat co mám dělat s bettou když mi už týden nejí. Já vím že ji mám v malém akváriu ale dělám všechno proto aby byla ok. Tyden nejí měním ji každý den 1/3 vody za odstátou a už si celkem nevim rady. Prosim nepiste tu hejty ve stylu mas male akvarko a ryba se trapi ale zkuste pomoct. Děkuju
No, ale asi opravdu máte malé akvárium (když už se o tom zmiňujete) a nevhodné podmínky. Takže neděláte všechno proto, aby byla OK. Foto akva? Když chcete pomoc, tak musíte dát nějaké vstupní informace.
Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67
Jen 10 litrů. Ptala jsem se a prý může být ryba ok i když ma malé akvárko ale začínám pochybovat
Nelze pomoci tam, kde nejsou vhodné podmínky, na špatnou vodu, nevhodné vybavení, není rada nebo pomoc, jen začít znova a lépe. Mi nevíme, jaké podmínky máte Vy, ryba může mít i nemoc, kterou nic nemůže ovlivnit. Chce to fotku ryby i akvárka, tohle je dotaz stylu mám kašel, co mi je.
I v 10litrech, ač nejsem zastánce, může ryva přežít, ale chce to už vědět, jak ho vybavit.

Tenkdosepta
napsal(a):
Jen 10 litrů. Ptala jsem se a prý může být ryba ok i když ma malé akvárko ale začínám pochybovat
Ano, může mít jen 10 litrů (teda já bych takto nechovala), ale stále mi schází foto.
Tenkdosepta

XXX.XXX.20.67

Tenkdosepta
napsal(a):
Myslím že to ani těch 10l není
Aneb jak akvárium pro bettu vypadat NEMÁ. Na tohle téma je tady asi tak 126 předchozích příspěvků.

Dotaz
napsal(a):
Chybí filtr, živé rostliny, topítko, kryt. Voda bude nekvalitní a příliš studená.
Je třeba výše zmíněné napravit, jak sám/sama vidíte, ve vašich podmínkách ryba strádá a zřejmě umírá (tipuji otravu).
Nebo nastydlý plynový měchýř. Ale na tom nezáleží. Že je betta v nevhodných podmínkách, se shodneme.