Galdos23

XXX.XXX.199.235
Ahoj, chci se zeptat. Budu zakládat 112 L akvarko substrát zvolím japanese soil normal, rostlinky nějaké echinodory bleherae, hygrophila polysperma, eleocharis minima, +plus nějaké červené rostlinky např. Ludwiga repens. V akváriu bych si představoval 1 kámen dragon Stone velikost xl potom ještě 1 velikost M pak bych tam viděl nějaké kořeny red moor Wood. Osazenstvo bych viděl takto
Parmicka cernopruha 2×
Tetra královská 15×
Čichavec perleťový 4×
Pancéřníček panda 8×
Gold Molly 3×
Black Molly 3×
Je tahle volba správná, nebude přerybněno? Nebo naopak mám zvýšit tetry třeba na 25 ks. Děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Galdos23
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat. Budu zakládat 112 L akvarko substrát zvolím japanese soil normal, rostlinky nějaké echinodory bleherae, hygrophila polysperma, eleocharis minima, +plus nějaké červené rostlinky např. Ludwiga repens. V akváriu bych si představoval 1 kámen dragon Stone velikost xl potom ještě 1 velikost M pak bych tam viděl nějaké kořeny red moor Wood. Osazenstvo bych viděl takto
Parmicka cernopruha 2×
Tetra královská 15×
Čichavec perleťový 4×
Pancéřníček panda 8×
Gold Molly 3×
Black Molly 3×
Je tahle volba správná, nebude přerybněno? Nebo naopak mám zvýšit tetry třeba na 25 ks. Děkuji za odpověď.
Parmičku černoptuhou nedávat, je to na ně malý. Tetra královská? Proč ne, ale vyřadila bych ty molly... tetry jsou čistotné a čistotu vyžadující ryby, zatímco živorodky jsou čuňata. Na čichavce perleťové je velikost akva na hraně, ale lze to, problém spíš je, že u mladých čichavců v běžné prodejní velikosti nelze poznat pohlaví nebo povětšinou ne a tak sestavit pár a nebo skupinu 2 holky a 1 kluk není jednoduché.
Já to vidím asi takto...pokud 3 kusy čichavců, tak pandiček třeba 7 kousků a těch teter tak 15x.
Vše do dobře zajetého akva a pěkně postupně...čichavce bych dávala až naposled.