Betta bojovnice POMOC!!

Bojovnice pestrá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tobík122

30.10.2022 16:06
Tobík122

XXX.XXX.195.128

Mám problém moje betta (samička) je od posledního vyčištění akvária stále na hladině má splihlé ploutve moc nežere a taková ta malý ploutvičky se výběr nehýbou a když se jí dotknu lžičkou tak se najednou ty malé ploutvičky začnou hýbat rybičku mám už 2. je jí skoro 1 rok prosím pomoc

30.10.2022 16:49
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Foto celého akva? Jeho vybavení je jaké?

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2022 18:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tobík122 napsal(a):
Mám problém moje betta (samička) je od posledního vyčištění akvária stále na hladině má splihlé ploutve moc nežere a taková ta malý ploutvičky se výběr nehýbou a když se jí dotknu lžičkou tak se najednou ty malé ploutvičky začnou hýbat rybičku mám už 2. je jí skoro 1 rok prosím pomoc

Po 126. Tipuji nevhodné podmínky. Viz Dotaz - foto celého akva, teplota, filtr, kryt...

alpha03

24.11.2022 13:10
alpha03

XXX.XXX.38.27

Veľmi nevhodné podmienky. Predpokladám, že je to asi 6 l akvárium a iba so substrátom a 3 - 4 umelými rastlinami, a ,,že vraj odporúčali na predajni´´. Je malá šanca, že vyzdravie. Tak ju radšej utraťte, ale je to na Vás. Ak chcete stále mať bojovnicu, tak nové 30 l akvárium s ohrievačom na 25 celsia, filter, teplomer, kryt so svetlom, čo najviac rastlín (a aj plávajúcich) a ideálne nejaký ten koreň ako dekorácia.
Vy si to máte vyhľadať na internete (odporúčam rybicky.net) a nie že zájdete do predajne a tam sa popýtate (nehovorím, že ste tak urobili, ale vyzerá to že asi áno.) V predajňach väčšinou nevedia o rybách (a nielen o nich) ani ň .

Přidejte reakci

Přidat smajlík