alpha03

XXX.XXX.38.9
Dobrý deň,
môžem dať do 300l ripária/paludária spolu dúhovky trojpruhové 6 ks - samci a pazúrnačky Boettgerove - samičky 3 ks? Ďakujem za prípadné odpovede.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nekombinoval bych je - duhovky jsou dost velké ryby a pro drápatečky to bude zbytečný stres... nehledě na to, že jim nenechají mnoho krmení
alpha03

XXX.XXX.38.226
Pochopila som správne: Dúhovky by drápatečky nesežrali ( to jsem si ani nemyslela), ale drápatečky by stresovala jejich velikost (myslím velikost tech dúhovek)? Potrava pro mne není problém, když tak bych dúhovky odlovila nebo krmila drápatečky na souši či plouvacích rostlinách. Skrátka nekde, kde by se dúhovky nedostali, ale nejsem si jistá, zda by to fungovalo. Príp. ryby max jaké velikosti mohou žít s drápatečkama? Nebo nejaký jiný druh ryby který by byl min. 11 cm. v dospelosti dlouhý a drápatečky by nestresoval? Aj keď problém je asi práve v tej velikosti .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já nevím, zda by duhovky žabkám ublížily nebo ne, protože takovou kombinaci jsem nikdy nezkoušel.. žabky ocení spíš nižší hladinu vody, do 25 -30 cm max.. jezdí se k ní nadechovat, duhovky mohou obývat i podstatně hlubší nádrže
Máte vůbec představu, jak je velký sameček drápatečky? Jaký je to drobeček proti gavúnům?
alpha03

XXX.XXX.38.10
Ja o ňom predstavu mám, ale ja samčeka nechcem mať. Všetko som si prečítala na rybicky.net - atlasy - ostatní akvárijní živočíchové. Ďakujem za Vaše odpovede.