Filtrace
Marek1.2

XXX.XXX.35.154
Dobrý den.Mám možná hloupý dotaz ale už nějakou dobu máme doma akvárium set 5l(mini filtr 2W a led světlo)Máme tam dvě živé rostliny a tři rybky.Dvě samice Betty a Krunýřovce.Akváriu se daří...rybám a rostlinám taky.Svítím půl dne a filtr běží nonstop.Teď mám ale odjet cca na 7 dní pryč.Jde mi o to jestli mám nechat filtr pořád zapnutý a co světlo.Jde mi o to aby se něco nestalo s filtrem a já třeba nevyhořel(zkrat...)😁 nevím jak mám těmto malinkým filtrům věřit.díky
phoenixstatue18637.ex

XXX.XXX.38.127
Tak se mu nebude darit dlouho. Nemusíte se obtežovat s filtrací, rovno celé akvárium dajte do pr*ele
phoenixstatue18637.ex

XXX.XXX.38.127
Dve rostliny jsou málo, bety i krunýrovec do tak malého akvária nevhodné a kdo ví, zda - li máte teplomer a topítko(topítko ovšem nemusí být nutné, ale teplomer jo). Bojovnice NIE sú spoločenské ryby, akvárium pro ne minimální je 20l, ale stejne je treba 30l, jednak to nemusí být minimum (nekteré zdroje uvádi minimum 25l) a jednak i rostliny a substrát, prip. vnútorný filter (lepší je vonkajší) a možná topítko. Teplomer muže být též vnejší i externí. Navštívte web www.rybicky.net . Hodne štestí
Marek1.2
napsal(a):
Dobrý den.Mám možná hloupý dotaz ale už nějakou dobu máme doma akvárium set 5l(mini filtr 2W a led světlo)Máme tam dvě živé rostliny a tři rybky.Dvě samice Betty a Krunýřovce.Akváriu se daří...rybám a rostlinám taky.Svítím půl dne a filtr běží nonstop.Teď mám ale odjet cca na 7 dní pryč.Jde mi o to jestli mám nechat filtr pořád zapnutý a co světlo.Jde mi o to aby se něco nestalo s filtrem a já třeba nevyhořel(zkrat...)😁 nevím jak mám těmto malinkým filtrům věřit.díky
Tři rybky v 5 litrech? Viz výše. Malý prostor. Málo rostlin.
Filtr nechte zapnutý, světlo může být na časový spínač.
Martinnnnnnnnnnnn

XXX.XXX.87.138
Co udělat s externím filtrem-bakterie, v případě plánované 5 hodinové odstávce el. proudu?