Betta Splendens - odchov

Prodám Bojovnici pestrou - Zdravím, Povedl se mi odchov bojovnic a zbývá...
DohodouKaroline
XXX.XXX.203.208
Dobrý den, mám dotaz. Chovám jednoho betta samce v 96 litrovém. Akvárko teprve zakládám a ještě to nemám úplně plné dekorací a rostlinek, ale plánuji dokupovat více toho. Něco tam ale už mám. Koupila jsem tam tomu samečkovi dvě samice a přesto, že mi bylo řečeno, že se betta samec snese s betty samicemi ve 100 litrovém akvárku, můj sameček za mě reagoval velmi agresivně, takže jsem je okamžitě oddělila. Chci se zeptat jestli to takhle nemají třeba před pářením nebo jestli jim chtěl ublížit. Betta samce chovám normálně i s krunýřovci a s těmi se podle mě snáší úplně v pořádku. Jednou jsem mu tam zkoušela koupit i dánia, u kterých mi ve zvedimexu řekli, že můžou být s bettou, ale začali mé bettě ukusovat ploutve, tak jsem je dala příbuznému. Také jsem si všimla, že nemá hodně rád rychle plovoucí ryby u těch dánií právě, proto jsem uvažovala o těch bettách samicích, ale k těm se choval fakt agresivně. zatím nejvíc agresivně co jsem ho kdy viděla se vůbec chovat proto se chci zeptat jestli má cenu je dávat k sobě nebo dát ty samičky někomu jinému.