ZDRAVIM PLANUJEM SI ZAOBSTARAT AKVARIUM A NEVIEM PRESNE AKE PROBLEMY BY SA MOHLI VYSKYTNUT MEDZI RYBKAMI KTORE SOM SI VYBRALA. SU TO:
SKALAR AMAZONSKY,
MECOVKA ZELENA,
BOCIA NADHERNA,
PRISAVNIK (ANCISTRUS TEMMINCKI),
HYPOSTOMUS MULTIRADIATUS,
SUMCEK PHOSILIS,
BOJOVNICA PESTRA,
NEONKA CERVENA,
DANIO PASKOVANE,
GURAMA BOZKAVAJUCA.
SOM SI VEDOMA PROBLEMOV NAPR. S POZIERANIM NEONIEK SKALARMI ALEBO ZE Z BOJOVNICE MOZEM DAT LEN JEDNEHO SAMCA ALE CHELA BY SOM SA SPYTAT NA DALSIE PRIPADNE PROBLEMY ALEBO CI NEJAKE DRUHY RYBIEK Z TYCH CO SOM MENOVALA NEMOZU BYT SPOLU A ZA AKE BY SOM ICH MALA VYMENIT.
S PRIESTOROM BY NEMAL BYZ PROBLEM KEDZE BUDEM MAT CCA 300l AKVARIUM DUFAM ZE TO STACI. VIEM ZE JE SOM PISALA TROSKU MOC NO ZA RADY VOPRED DAKUJEM.
sendy1111
napsal(a):
ZDRAVIM PLANUJEM SI ZAOBSTARAT AKVARIUM A NEVIEM PRESNE AKE PROBLEMY BY SA MOHLI VYSKYTNUT MEDZI RYBKAMI KTORE SOM SI VYBRALA. SU TO:
SKALAR AMAZONSKY,
MECOVKA ZELENA,
BOCIA NADHERNA,
PRISAVNIK (ANCISTRUS TEMMINCKI),
HYPOSTOMUS MULTIRADIATUS,
SUMCEK PHOSILIS,
BOJOVNICA PESTRA,
NEONKA CERVENA,
DANIO PASKOVANE,
GURAMA BOZKAVAJUCA.
SOM SI VEDOMA PROBLEMOV NAPR. S POZIERANIM NEONIEK SKALARMI ALEBO ZE Z BOJOVNICE MOZEM DAT LEN JEDNEHO SAMCA ALE CHELA BY SOM SA SPYTAT NA DALSIE PRIPADNE PROBLEMY ALEBO CI NEJAKE DRUHY RYBIEK Z TYCH CO SOM MENOVALA NEMOZU BYT SPOLU A ZA AKE BY SOM ICH MALA VYMENIT.
S PRIESTOROM BY NEMAL BYZ PROBLEM KEDZE BUDEM MAT CCA 300l AKVARIUM DUFAM ZE TO STACI. VIEM ZE JE SOM PISALA TROSKU MOC NO ZA RADY VOPRED DAKUJEM.
Dobrý den, no já si myslím, že by až takový problém být neměl, skaláry jsem doma měl s neonkama normálně, ale ty bojovnice pestre tak to nevim, já ji měl ve společenském akvárku a bylo v pohodě co se týče vztahu k ostatním rybkám, ale spíš naopak, jak měla dlouhé ploutve a byla hodně vidět, tak ostatní ryby doráželi na ní, takže tu bych spíš do společenského akvárka nekupoval, určitě bych koupil víc sumečků a ancistrusů, aby mělo co sbírat na dně, ale jinak si myslím, že váš seznam v pořádku, takže přeju už akorát hodně štěstí a dobře nakupte. Mějte se....