Kdo je nejchytřejší, kdo mi poradí s kořenem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2008 13:32

Ahoj

Mám doma akvárium a v něm akvarijní kořen.
Po několika dnech jsem na kořenu objevila
takové jemné bílé chmýří.
Co to je a může to ohrozit život ryb?
Co s tím mám dělat a jak kořen ošetřit.
Díky za rychlé odpovědi bez urážek.

Terka

14.1.2008 07:43

zviratkomilacek napsal(a):
Ahoj

Mám doma akvárium a v něm akvarijní kořen.
Po několika dnech jsem na kořenu objevila
takové jemné bílé chmýří.
Co to je a může to ohrozit život ryb?
Co s tím mám dělat a jak kořen ošetřit.
Díky za rychlé odpovědi bez urážek.

Terka

Jsem v pokušení to nazvat vodní plísní, ale nevím, jestli to není nepřesné pojmenování. Každopádně se to tak chová. Na čerstvě umístěných kořenech se to občas objeví a stejně tak to i zmizí, dlouhodobě mi to na žádném kořenu nikdy nevydrželo a ani se nezdálo, že by to ohrožovalo okolí. Horší to bylo s kořeny v paludáriu, tedy s těmi, co byly nad vodou. Tam byla plíseň daleko urputnější. Z toho bych proto usuzoval, že to co máš Ty, tak není vodní plíseň, ale obyč plíseň, co se pokouší růst pod vodou, ale jak říkám, dlouho jí to nevydrží, takže v poho, dle mého soudu.

MT

14.1.2008 09:48

tillan napsal(a):
Jsem v pokušení to nazvat vodní plísní, ale nevím, jestli to není nepřesné pojmenování. Každopádně se to tak chová. Na čerstvě umístěných kořenech se to občas objeví a stejně tak to i zmizí, dlouhodobě mi to na žádném kořenu nikdy nevydrželo a ani se nezdálo, že by to ohrožovalo okolí. Horší to bylo s kořeny v paludáriu, tedy s těmi, co byly nad vodou. Tam byla plíseň daleko urputnější. Z toho bych proto usuzoval, že to co máš Ty, tak není vodní plíseň, ale obyč plíseň, co se pokouší růst pod vodou, ale jak říkám, dlouho jí to nevydrží, takže v poho, dle mého soudu.

MT

DĚKUJU

Přidejte reakci

Přidat smajlík