Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2008 12:06

Dobrý den, měli jsme v akváriu tři rybičky - snad tetry krvavé, všechny byli dost světlé.Teď jsem k nim dokoupila tři samce tetry krvavé - jsou výrazně tmavší,ale když je vidím vedle sebe, nejsem si jistá, zda to co jsme v akváriu měli byli opravdu tetry krvavé.Co myslíte vy, je to stejný druh?Díky

24.1.2008 12:07

cicinka napsal(a):
Dobrý den, měli jsme v akváriu tři rybičky - snad tetry krvavé, všechny byli dost světlé.Teď jsem k nim dokoupila tři samce tetry krvavé - jsou výrazně tmavší,ale když je vidím vedle sebe, nejsem si jistá, zda to co jsme v akváriu měli byli opravdu tetry krvavé.Co myslíte vy, je to stejný druh?Díky

Tyto jsme měli jako první..

24.1.2008 12:08

cicinka napsal(a):
Tyto jsme měli jako první..

dokoupení samci..

24.1.2008 12:09

cicinka napsal(a):
dokoupení samci..

A společně..

30.1.2008 18:57

cicinka napsal(a):
A společně..

To se tu nikdo nevyzná v rybičkách? Už jsem zjistila, že ty původní rybky jsou fantom červený..

31.1.2008 14:15

cicinka napsal(a):

máš pravdu ten první druh je opravdu fantom červený a co sis koupila to víš,tetra krvavá

3.2.2008 18:29

polinky napsal(a):
máš pravdu ten první druh je opravdu fantom červený a co sis koupila to víš,tetra krvavá

Díky.Tetry museli z baráku, okusovali všem rybkám ploutvičky.. Jak se pozná u těch fantomů pohlaví?

4.2.2008 10:28

cicinka napsal(a):
Díky.Tetry museli z baráku, okusovali všem rybkám ploutvičky.. Jak se pozná u těch fantomů pohlaví?

samičky budou mít plnější bříška,možná budou o trošku větší

Přidejte reakci

Přidat smajlík