Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2008 14:22
anabella

XXX.XXX.27.254

mně se vylíhly ty malé rybky co mám ted dělat, mám ty dvě od nich dát pryč?Děkuju

10.8.2008 10:47
zviratkomilacek

XXX.XXX.113.156

anabella napsal(a):
mně se vylíhly ty malé rybky co mám ted dělat, mám ty dvě od nich dát pryč?Děkuju

ROdiče?
Určitě a to rychle!
I když počkej,co je to za druh?
Piš na email:terez.maskova@seznam.cz
Tady čtu jen někdy

10.8.2008 10:52
polinky

XXX.XXX.44.213

anabella napsal(a):

nikam potěr nedávej, podle popisu by to mohli být perlovky ,jestli je po vylíhnutí přenesli ,tak s největší pravděpodobností už je odchovaj až do rozplavání(mrkni do nějaké literatury co je to za ryby a topný tělísko jim kup,s filtrem zatím počkej mohl by nasát mladý až se rozplavou),napiš jak to všechno pokračuje polinkypp@centrum.cz

10.8.2008 19:58
anabella

XXX.XXX.27.254

polinky napsal(a):
nikam potěr nedávej, podle popisu by to mohli být perlovky ,jestli je po vylíhnutí přenesli ,tak s největší pravděpodobností už je odchovaj až do rozplavání(mrkni do nějaké literatury co je to za ryby a topný tělísko jim kup,s filtrem zatím počkej mohl by nasát mladý až se rozplavou),napiš jak to všechno pokračuje polinkypp@centrum.cz

Děkuju Vám všem moc, celé odpoledne jsem strávila sezením na internetu a hledání všech ryb :) máte pravdu jsou to perlovky červené, ined jsem jela 30 km do zverimexu do prahy a koupila jim kvalitní potravu, aby byli odměněné za šikovnost a malinkým jsem koupila speciální stravu, co mi poradila paní v akvaristice..Skutečně ryby o malé péčují, dnes jsem část malinkých našla na druhém konci akvárka, jsou rozdělené na půlku a nad obouma jsou vždy rybí rodiče.Tak se mi vyplatilo se té rybky ujat, říkám si, že se mi krásně odměnila, přinesla mi plno radosti, jsem na ni pyšná, je to krásný pozorovat ty malé rybky v akvárku :)
moc všem díky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík