Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2008 18:34
pipsha

XXX.XXX.22.238

ahojte

som tu nová a chcela by som vás poprosiť o radu
veľmi sa mi páči jedna kvárijná rybka ...ale netuším kde ju môžem zohnať a ako sa vôbec presne volá.. resp jej poddruh

dávam tu obrázok tej rybky či ju neviete presne idenifikovať podla obrazku

viem iba ze carassius auratus ale aky poddruh presne tak to netusim... neviete presne o aku rybu ide o presny podddruh ?

23.11.2008 23:06
evaa

XXX.XXX.153.201

pipsha napsal(a):
ahojte

som tu nová a chcela by som vás poprosiť o radu
veľmi sa mi páči jedna kvárijná rybka ...ale netuším kde ju môžem zohnať a ako sa vôbec presne volá.. resp jej poddruh

dávam tu obrázok tej rybky či ju neviete presne idenifikovať podla obrazku

viem iba ze carassius auratus ale aky poddruh presne tak to netusim... neviete presne o aku rybu ide o presny podddruh ?

To bude nejaka zavojnatka, teleskopka. Jedna potrebuje minimalne 30l vody, takze nedavat prosim do koule.... A co jsem slysela, tak je nachylnejsi k ruznym onemocnenim..

24.11.2008 19:17
pipsha

XXX.XXX.22.238

evaa napsal(a):
To bude nejaka zavojnatka, teleskopka. Jedna potrebuje minimalne 30l vody, takze nedavat prosim do koule.... A co jsem slysela, tak je nachylnejsi k ruznym onemocnenim..

no to som sa už dočítala že nemôžu sa chovať v gulatom akvarku.. vraj by sa zblaznili...
rybky sme už chovali.. takže aké také skúsenosti mám len táto mi padla do oka a už len nájsť kto by ju predal.. neviete niekto aké podmienky pre ňu treba ?
čím krmiť a pod ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík