Akvárium koule - jakou rybku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.11.2008 16:32
evelin

XXX.XXX.14.198

Potřebuju poradit, neteř si přeje k vánocům rybičku do kulatého akvária. Jaká je vhodná a jaké rostlinky aby měla dost vzduchu. Nebo mi doporučte obchod v Brně kde mi poradí. Já se v akvaristice vůbec nevyznám. Prosím nějaké fotky jestli někdo takové kulaté akvárko máte. Díky.

30.11.2008 18:07
polinky

XXX.XXX.44.213

evelin napsal(a):
Potřebuju poradit, neteř si přeje k vánocům rybičku do kulatého akvária. Jaká je vhodná a jaké rostlinky aby měla dost vzduchu. Nebo mi doporučte obchod v Brně kde mi poradí. Já se v akvaristice vůbec nevyznám. Prosím nějaké fotky jestli někdo takové kulaté akvárko máte. Díky.

Maximálně,ale opravdu maximálně 1 samečka bojovnice pestré,ale radči bych to neteřince rozmluvil.Jinak bojovnice vzduchování nepotřebují,jsou to labyrintky(přímající atm. vzduch),rostlinka plovoucí(trhutka apod.).Na internetu je dost informací o akva.

1.12.2008 07:50
borax

XXX.XXX.100.61

evelin napsal(a):

Koule není akvárium! Pokud chcete jednu rybku, kupte třeba 20l KLASICKÉ akvárium a do koule dejte kytku. Ryba se v kouli nemá kam schovat, osvětlení pro rostlinky se taky špatně řeší. Ryba je pohledem do koule celá křivá. A taky určitě není tak velká aby pro bojovnici stačila, uvádí se aspoň 15 l. Co když se neteř rozhodne chovat i jiné rybky? Kam je dáte, co filtr? Ten se do koule dát nedá.....opravdu si to rozmyslete. Zajděte do Sklo rexu a tam se ptejte, jistě vám dobře poradí. Hodně štěstí při výběru.

29.12.2008 10:59
zviratkomilacek

XXX.XXX.113.72

borax napsal(a):
Koule není akvárium! Pokud chcete jednu rybku, kupte třeba 20l KLASICKÉ akvárium a do koule dejte kytku. Ryba se v kouli nemá kam schovat, osvětlení pro rostlinky se taky špatně řeší. Ryba je pohledem do koule celá křivá. A taky určitě není tak velká aby pro bojovnici stačila, uvádí se aspoň 15 l. Co když se neteř rozhodne chovat i jiné rybky? Kam je dáte, co filtr? Ten se do koule dát nedá.....opravdu si to rozmyslete. Zajděte do Sklo rexu a tam se ptejte, jistě vám dobře poradí. Hodně štěstí při výběru.

Také bych do koule nic nedávala.Mimo jiné,jakékoli ryby se v ní trápí,zblázní se tam jelikož musí plavat stále dokola a žít v nějaké holé divné kouli!
Nakonec nejspíš zemřou.
I když se koule prodávají JSEM ZÁSADNĚ PROTI CHOVU V KOULI!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík