koupila jsem oceláta- stáří asi půl roku, přibližně7cm.byl v pohodě, ale teď, po týdnu téměř neplave, o nic nemá zájem. provedla jsem test pH, je v pořádku, i ostatní ryby- skaláry a diskuze jsou v pohodě,může mi někdo poradit, nemám s oceláty žádné zkušenosti D.
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx
tichda
napsal(a):
koupila jsem oceláta- stáří asi půl roku, přibližně7cm.byl v pohodě, ale teď, po týdnu téměř neplave, o nic nemá zájem. provedla jsem test pH, je v pořádku, i ostatní ryby- skaláry a diskuze jsou v pohodě,může mi někdo poradit, nemám s oceláty žádné zkušenosti D.
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx
nevím co by mu mohlo být,ale dát oceláta dohromady se skalárama a diskusema,promiň ten výraz ale je to pěkná blbost
polinky
napsal(a):
nevím co by mu mohlo být,ale dát oceláta dohromady se skalárama a diskusema,promiň ten výraz ale je to pěkná blbost
ale né, já mám už jen tři staré skaláry, dostala jsem na zkoušku dva diskuze, vím, že nemají být spolu, ale jde to. vrubozubec je zatím tak poloviční, než začne dělat blbosti, tak to bude chvilku trvat- no a hurááááááá, vypadá to, že jsem ho jen přežrala, už je zase ve své kůži