Ahojky...neodolala jsem a pořídila si dva raky. Něco nastudováno mám,ale klasicky ve zveráku bez udání druhu a tak chci poprosit odborníky přes raky,jestli by mi neporadili co je to za druh. Díky
navel
napsal(a):
Ahojky...neodolala jsem a pořídila si dva raky. Něco nastudováno mám,ale klasicky ve zveráku bez udání druhu a tak chci poprosit odborníky přes raky,jestli by mi neporadili co je to za druh. Díky
a ještě jednu
navel
napsal(a):
Mám podobný problém, koupil jsem na akvaristické burze tohoto raka (viz. foto) s tím, že se jmenuje Procambarus Cubensis. Podle mého názoru je to Procambarus Fallax. Potřebuji pouze potvrdit, že je má doměnka správná. díky . To že je partenogenetický už se mi potvrdilo
. Je to vidět i z fotky
daviso
napsal(a):
Mám podobný problém, koupil jsem na akvaristické burze tohoto raka (viz. foto) s tím, že se jmenuje Procambarus Cubensis. Podle mého názoru je to Procambarus Fallax. Potřebuji pouze potvrdit, že je má doměnka správná. díky . To že je partenogenetický už se mi potvrdilo
. Je to vidět i z fotky
a druhé foto
Nanny

XXX.XXX.199.180
Nanny

XXX.XXX.199.180
V tom odkaze je o krmení celý jeden poměrně dlouhý odstavec. Ano, existuje i krmení přímo pro ráčky, stačí použít Google a trochu hledat.
Nick original

XXX.XXX.22.157
Dobrý den,
jen doplním, že CPO potřebují chladnou vodu a ve 20l v přetopeném (resp. přehřátém v létě) bytě nepřežijí moc dlouho. Ověřte si nejprve, jakou teplotu jste schopná v akváriu udržet.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nanny
napsal(a):
Https://rybicky.net/atlasostatnich/rak_mexicky_zakrsly.
Vyrážím k jezeru chytat.