Pomozte mi uhodnout druh rybiček :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.2.2006 22:54

Dobrý den,
dovezla jsem si od kamarádky spolu s neonkami a platami (které mám v akváriu i já) ještě tyto rybičky (viz foto). Řekli byste mně prosím, co je to za druh? Vím, že není normální brát si rybičky, o kterých ani nevím, jak se jmenují. Ale kamarádka je měla v nic moc podmínkách a teď ještě k tomu odjíždí pryč, tak mi je darovala. Díky

6.7.2005 14:56

dejna napsal(a):
Dobrý den,
dovezla jsem si od kamarádky spolu s neonkami a platami (které mám v akváriu i já) ještě tyto rybičky (viz foto). Řekli byste mně prosím, co je to za druh? Vím, že není normální brát si rybičky, o kterých ani nevím, jak se jmenují. Ale kamarádka je měla v nic moc podmínkách a teď ještě k tomu odjíždí pryč, tak mi je darovala. Díky

tahle rybička je tetra královské Inpaichthys kerri

10.2.2006 16:58

vulpes vulpes napsal(a):
tahle rybička je tetra královské Inpaichthys kerri

Tak tohle je spise tetra cisarska!

13.2.2006 20:37

kompotik napsal(a):
Tak tohle je spise tetra cisarska!

To je tetra královská....podívej se do atlasu ryb ty tetro císařská...

13.2.2006 23:59

h vysin napsal(a):
To je tetra královská....podívej se do atlasu ryb ty tetro císařská...

To je Tetra císařská

14.2.2006 00:02

andreabubu napsal(a):
To je Tetra císařská

Královská

20.2.2006 13:54

andreabubu napsal(a):
Královská

Klid klid, proc se hadat kvuli jednomu fotu,at vlozi i jine, tam to bude zretelnejsi!

24.2.2006 19:46

dejna napsal(a):
Dobrý den,

To je nepochybně Tetra královská,páč císařka nemá tak silnej modrej nádech a té modré(samec) chybí černý výběžek ploutve typický pro tetru císařskou.

25.2.2006 17:32

sova napsal(a):
To je nepochybně Tetra královská,páč císařka nemá tak silnej modrej nádech a té modré(samec) chybí černý výběžek ploutve typický pro tetru císařskou.

A hlavně je to fotka přímo z atlasu ryb.
http://rybicky.net/popis/tetra_kr.php

25.2.2006 22:54

andreabubu napsal(a):
Královská

Stoprocentne tetra cisarska.

3.3.2006 20:28

petrz napsal(a):
A hlavně je to fotka přímo z atlasu ryb.
http://rybicky.net/popis/tetra_kr.php

Tenhle dotaz už jsem sem dávala minulý léto. A na základě toho, že mi tady řekli, že to je tetra císařská, jsem poslala foto do atlasu. Takže je zbytečné se dohadovat o tom, co je to za rybku.

3.3.2006 20:29

dejna napsal(a):
Tenhle dotaz už jsem sem dávala minulý léto. A na základě toho, že mi tady řekli, že to je tetra císařská, jsem poslala foto do atlasu. Takže je zbytečné se dohadovat o tom, co je to za rybku.

kdo nevěří, ať se koukne na datum 1. odpovědi - 6.7.05.

Přidejte reakci

Přidat smajlík