Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2011 18:57
janinkav

XXX.XXX.1.169

Dobrý den,
Před 2 dny jsem si koupila 2 závojnatky, pán v obchodě nás ujišťoval, že nepotřebují filtraci ani živé rostliny, v podstatě, že jsou nenáročné na chov. Dnes ráno jsem rybičky našla uhynulé a nevím proč, mohli byste mi prosím poradit jak je to možné? Máme ještě sumečka v tomtéž akváriu, který je v pořádku. Děkuji za radu.

10.6.2011 17:27
janac

XXX.XXX.53.11

Prodavač v akvaristice je blbec! Chce jen prodat zboží a pravděpodobně nemá páru co obnáší chovat závojnatky, nebo je mu to fuk, zdechnou? Klidně, však si příjdete pro další! Už bych do takového obchodu ani nepáchla!!!! Na nemoderce máte odpověď.

27.9.2013 21:13
andreasindelarova

XXX.XXX.237.23

Opravdu je blbec potrebuji vzduchování , filtr, a ryjí ve dně. smajlík

6.10.2013 07:59
chovatel

XXX.XXX.90.135

janinkav napsal(a):
Dobrý den,
Před 2 dny jsem si koupila 2 závojnatky, pán v obchodě nás ujišťoval, že nepotřebují filtraci ani živé rostliny, v podstatě, že jsou nenáročné na chov. Dnes ráno jsem rybičky našla uhynulé a nevím proč, mohli byste mi prosím poradit jak je to možné? Máme ještě sumečka v tomtéž akváriu, který je v pořádku. Děkuji za radu.

Vzhledem k tomu, že neuvádíte rozměr nádrže a parametry vody a uvádíte, že sumeček přežil, lze usuzovat na chovatelskou chybu. Závojnatka je opravdu velmi nenáročná, ale základní požadavky musíte splnit.Že přežila pouhé dva dny!!! Můžete uvést podrobnější informace.

Neregistrovaný uživatel

13.11.2013 15:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.223.3

je možné že jste si koupila dvě bojovnice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík