Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.10.2014 00:04
peta

XXX.XXX.83.234

Ahojte,dnes jsem si zalozil akvarko..dočetl jsem se,že svitit bych měl 10hod.denně?filtrace by mela byt zapla furt?topeni taky?za jak dlouho tam mužu dat ryby?mam tam zasazene 3rostliny a mam objem asi 75litru..kolik rybek bych tam měl zhruba mit,abych jich tam neměl moc?diky za info a za kazdou radu budu rad.Diky ;)

14.10.2014 15:09
japaw

XXX.XXX.248.210

Já rybkám svítím jen přes den a na noc je vypínám. Zatim vše bylo ok. Po napuštění akvaria by melo byt zaple topitko, světlo a filtr přibližně 14dni. Pak postupně zarybňovat. Tech 14 dni je hlavně kvůli zabehnuti filtru.

Zdraví Japaw

(co se týče rybek tak si nejsem úplně jist. Dal bych tam dvě samice a jednoho samce pavího očka, zanedlouho jich tam bude dost. Pak možná par neonek a urcite ancistruse, dal bych 2) ale s těma rybkama si nechte poradit od zkušenějších lidí. ;)smajlík

15.10.2014 20:11
linduš

XXX.XXX.164.146

založíte akvárko a necháte ho běžet +- měsíc. v té době probíhá nitrifikace. před přidáním ryb vyměním zhruba 1/3 vody, někdo nemění.... filtr musí běžet nonstop, topení dle potřeby, pokud vám klesá teplota pod vhodou pro určité ryby, nebo pokud skáče (den, noc atd...).
záleží jaké ryby tam chcete?

Přidejte reakci

Přidat smajlík