Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

16.2.2006 19:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.105

nevíte čím bych mohl přikrmovat teď v zimě rájovce a pancéřníčky? četl jsem tu něco o kuřecím mase,vaječném žloutku a těstovinách.
jak upravit ty těstoviny?vařit a pak nastrouhat/nakrájet nebo jen tak?v případě žloutku asi musím vejce uvařit natvrdo a pak najemno nakrájet,nebo nejak jinak?
napiste,za kazdy prispevek jsem vdecny

Neregistrovaný uživatel

16.2.2006 20:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.192.253

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
nevíte čím bych mohl přikrmovat teď v zimě rájovce a pancéřníčky? četl jsem tu něco o kuřecím mase,vaječném žloutku a těstovinách.
jak upravit ty těstoviny?vařit a pak nastrouhat/nakrájet nebo jen tak?v případě žloutku asi musím vejce uvařit natvrdo a pak najemno nakrájet,nebo nejak jinak?
napiste,za kazdy prispevek jsem vdecny

Máte-li jich tisíce na chov, možná by podobná náhražka byla z ekonomických důvodů účelná (velkochovatelé ovšem krmí granulemi). Máte-li jich jen pár, žádnými těstovinami bych je netrápil. Použijte normální krmiva z obchodu - v optimálním případě kupte živá nebo mražená. Myslím, že například takovou trojkombinací "živé patentky - mražené koretry - mražené dafnie" jim určitě uděláte takovou radost, že se budou samou slastí olizovat až za skřelemi.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2006 12:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.121.17

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
nevíte čím bych mohl přikrmovat teď v zimě rájovce a pancéřníčky? četl jsem tu něco o kuřecím mase,vaječném žloutku a těstovinách.
jak upravit ty těstoviny?vařit a pak nastrouhat/nakrájet nebo jen tak?v případě žloutku asi musím vejce uvařit natvrdo a pak najemno nakrájet,nebo nejak jinak?
napiste,za kazdy prispevek jsem vdecny

Těstoviny jsem klasicky vařil a pak sekal - ale žraly mi je jen některé ryby - bojovnice, živorodky a parmičky, Corydorasi ne, rájovce jsme nikdy neměl.
Pancéřníčci naopak dobře berou vařený žloutek i to maso - ale jak už jsem psal níž, je to:
a) pro změnu stereotypu,
b) nouzovka, není-li zrovna nic lepšího (t.j. živého).
- to se teda týká hlavně těstovin (neměl jsem čím krmit tak jsem zkoušel - a vyšlo to právě u těch bet a tetrazon); žloutkem a masem doplňuji občs krmení stále. U žloutku pozor - opatrně krmit - rozpadá se ve vodě rychle na "prach".

Neregistrovaný uživatel

17.2.2006 12:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.198.105

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Těstoviny jsem klasicky vařil a pak sekal - ale žraly mi je jen některé ryby - bojovnice, živorodky a parmičky, Corydorasi ne, rájovce jsme nikdy neměl.
Pancéřníčci naopak dobře berou vařený žloutek i to maso - ale jak už jsem psal níž, je to:
a) pro změnu stereotypu,
b) nouzovka, není-li zrovna nic lepšího (t.j. živého).
- to se teda týká hlavně těstovin (neměl jsem čím krmit tak jsem zkoušel - a vyšlo to právě u těch bet a tetrazon); žloutkem a masem doplňuji občs krmení stále. U žloutku pozor - opatrně krmit - rozpadá se ve vodě rychle na "prach".

ok,díky moc.vyzkouším to

Přidejte reakci

Přidat smajlík