Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.4
Ahoj. Potřeboval bych radu, co můžu dát ancistrus, kromě okurky?
Něco co nezakalí vodu a nebude zapáchat.Děkuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.94.161
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Potřeboval bych radu, co můžu dát ancistrus, kromě okurky?
Něco co nezakalí vodu a nebude zapáchat.Děkuji.
Pokud je mas ve spolecnem akvariu tak je nemusis krmit vubec pozbiraji co nesezerou ostatni ryby takle jsem je choval radu let a v pohode pokud tam mas i rostliny neni co resit
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.60.4
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pokud je mas ve spolecnem akvariu tak je nemusis krmit vubec pozbiraji co nesezerou ostatni ryby takle jsem je choval radu let a v pohode pokud tam mas i rostliny neni co resit
Díky
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.144.220
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky
Jedno z nejlepších krmení pro ancistrusy a nejen pro ně , je nalovit v době masívního výskytu buchanky , namrazit je do zásoby a budete překvapeni
jaké přírustky bude ancistrus při intenzivním krmení mít . Jinak krmím
např . slupkou od melounu , spařený salát (ten hodně kalí vodu), klasická
dýně , cuketa , ale výborně se mi osvědčily listy od květáku , které asi tři minuty vařím ve vodě. Milan
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.193.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Potřeboval bych radu, co můžu dát ancistrus, kromě okurky?
Něco co nezakalí vodu a nebude zapáchat.Děkuji.
My dáváme čas od času rozpůlenou syrovou bramboru a za pár dní jí vydlabou a zůstane jen šlupka. Brambora jako jediná nám vyhovuje proto, že sedí u dna. Jak krmíte okurkou a tím ostatním, aby to drželo u dna? Okurku jsme se snažili zatížit vším možným, ale nakonec stejně vyplavala na hladinu.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.179.28
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
My dáváme čas od času rozpůlenou syrovou bramboru a za pár dní jí vydlabou a zůstane jen šlupka. Brambora jako jediná nám vyhovuje proto, že sedí u dna. Jak krmíte okurkou a tím ostatním, aby to drželo u dna? Okurku jsme se snažili zatížit vším možným, ale nakonec stejně vyplavala na hladinu.
Nakrájené plátky okurek přeliji vroucí vodou, po vychladnutí pak krásně klesají ke dnu.