Neregistrovaný uživatel

Ahoy,nevíte o někom kdo prodá Blaptica dubia, sháním adultní samice a střední nymfy na doplnění (malého)chovu.
Taky by mě zajímaly Vaše zkušenosti s tímto druhem.(?)
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoy,nevíte o někom kdo prodá Blaptica dubia, sháním adultní samice a střední nymfy na doplnění (malého)chovu.
Na prodej nemam, vsechno sezerou moji chovanci :-) Ale zkusenost mam jen kladnou a to velmi. Choval jsem je jak v suchem tak ve vlhkem substratu, ve vytapenem i v netopenem prostredi a sly vzdycky krasne :-)) Navic jsou to moc pekni svabi. Co se tyce krmeni, tak taky zerou leccos. NEvim, co vic chces slyset :-)
Ahoj
VH
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ok. souhlasim, jsou super. Už mám objednávku na samice a nymfy, tak se na ně těšim.Jinak díky za odpověd, ať se daří. Ahoy K.
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kde jste je sehnali? Případně Blaberus giganteus? Díky moc Mamutt
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Kde jste je sehnali? Případně Blaberus giganteus? Díky moc Mamutt
firma eko strik(nevim jestli se to pise takhle) v Hradci Králové, tel.:495217412, 3 Kč za ks.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
■ V případě zájmu kohokoli poskytuji poradenství, know-how
i šváby.
■ V ČR je mnoho zdrojů informací nepřesných i vysloveně nepravdivých.
■ Na dotazy odpovídám.
BLABERUS