Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

30.3.2005 13:19
Neregistrovaný uživatel

Co je pro velkého pavouka výživnější? Mám subadultní Brachypelmu albopilosu a Pterinochilus murinus a zajímalo by mě, jestli jsou výživnější holátka nebo švábi. Sám jim potravu občas zpestřím holátkem, ale napadlo mě, jestli by šváb nebyl vhodnější.

Neregistrovaný uživatel

30.3.2005 17:33
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Co je pro velkého pavouka výživnější? Mám subadultní Brachypelmu albopilosu a Pterinochilus murinus a zajímalo by mě, jestli jsou výživnější holátka nebo švábi. Sám jim potravu občas zpestřím holátkem, ale napadlo mě, jestli by šváb nebyl vhodnější.

Samozrejme, ze holata

Neregistrovaný uživatel

30.3.2005 18:13
Neregistrovaný uživatel

Samozrejme, ze holata

holata

Neregistrovaný uživatel

30.3.2005 19:37
Neregistrovaný uživatel

Maso je vzdy lepsi nez naky telni tekutiny svaba

Neregistrovaný uživatel

8.4.2005 09:10
Neregistrovaný uživatel

Holata jsou samozřejmě výživnější. Je však otázka, zda "výživnější" znamená "lepší". Pavouka nechováme na výkrm a nejde nám o co nejrychlejší růst - rozhodně ne v dospělosti. Navíc holata obsahují mnohonásobně více bílkovin, což mimo jiné znamená i větší množství dusíkatých odpadů při jejich trávení. Proto se přikláním k názoru krmit holaty co nejméně a jako základ používat krmný hmyz (cvrčky, saranče, šváby...).

28.7.2019 07:51
_BLABERUS_

XXX.XXX.141.176

■ Pro gut loading jedině šváb - viz www zdroje (nebo dotaz).

■ Vyhladovělý šváb dokáže pozřením potravy
svou hmotnost až zdvojnásobit.

BLABERUS

PS: Proč pavoučkovi nedopřát např. čerstvou mrkvičku?

Přidejte reakci

Přidat smajlík