Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.39
můžu se zeptat jaké pastičky na lov používáte,jsem začátečník
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.110
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslím,že budu mluvit za všechny tady,když napíšu dřevěné s ocelovou pružinou a sýrem...
Lukáš
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.172
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslím,že budu mluvit za všechny tady,když napíšu dřevěné s ocelovou pružinou a sýrem...
Lukáš
Já lovím harpunou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.2.8
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já lovím harpunou
To mu nemuzete nekdo odpovedet normalne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To mu nemuzete nekdo odpovedet normalne?
Jde o to, že jeho dotaz postrádá to základní. Totiž co hodlá lovit.
Na střevlíky používám zakopanou zavařovačku od přesnídávky. Na dno hodím sekanou žížalu. Střevlík do ní spadne a už nevyleze.
Pasti vybírám druhý den ráno.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lukáš
fakt dobry
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Jestli teda myslis zemni pasti na brouky, tak tam muzes datty vyse zminovane zizaly, kousky masa a taky neni spatny nejaky alkohol-treba pivo nebo vino...na pivo jsem nedavno chytl na Pavlove strevlika koziteho(Carabus cariaceus)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.39
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj. Jestli teda myslis zemni pasti na brouky, tak tam muzes datty vyse zminovane zizaly, kousky masa a taky neni spatny nejaky alkohol-treba pivo nebo vino...na pivo jsem nedavno chytl na Pavlove strevlika koziteho(Carabus cariaceus)
je možné chytat i na med.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já už teda brouky dlouho nedělám, ale vím, že když jsem jezdíval na carabuse já, tak jsem od starejch praktiků pochytil jednu drobnou nuanci: dávali do zemních pastí už docela dost zasmrádlý rybí maso (kousek kapříka, nebo celý malý běličky) mně se to taky dost osvědčilo Takže vyzkoušejte a uvidíte, myslím si že střevlíci za těch třicet let budou mít pořád stejný chutě....
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.163.39
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
já už teda brouky dlouho nedělám, ale vím, že když jsem jezdíval na carabuse já, tak jsem od starejch praktiků pochytil jednu drobnou nuanci: dávali do zemních pastí už docela dost zasmrádlý rybí maso (kousek kapříka, nebo celý malý běličky) mně se to taky dost osvědčilo Takže vyzkoušejte a uvidíte, myslím si že střevlíci za těch třicet let budou mít pořád stejný chutě....
a do jakých míst jste ty nádobky dával,myslím tím les,louka..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.7.51
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No hlavně v lužních lesích kolem Pálavy ( to tam ještě nebyla přehrada) a vždycky hlavně kolem potoka, protože se tam dal občas ještě chytit třeba C. variolosus...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.41
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To fakt nevim...ale strevliky tezko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.82
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nádobky prostě šikovně rozhodím všude kam mi padne zrak. Třeba i do příkopy u silnice.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.86.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To fakt nevim...ale strevliky tezko.
Ha ha přátelé střevlíkomilové. Včera večer jsem zakopal láhev od dětské výživy u nás na chatě a dnes ráno jsem se byl podívat. Víte co tam bylo? Že ne? Dva střevlíci kožití, byl jsem se podívat o 5 metrů dále do další pasti a víte co? Ha ,ani já ne. Byl to střevlík asi o 6 mm menší od teměř stejné zbarveného C. clathratus (až na rozdílný počet řetízek ze zlatavých teček), takže fakt nevím a C.hortensis se podle mne v nadmorské výšce 550 m. n. m. v ihličnatém porostu příliš častě nevyskytuje. A víte co na tom byla největší sranda? Píše se tady o množtví možností výběru návnady, lež já jsem nedal úplně NIC.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.57.94
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ha ha přátelé střevlíkomilové. Včera večer jsem zakopal láhev od dětské výživy u nás na chatě a dnes ráno jsem se byl podívat. Víte co tam bylo? Že ne? Dva střevlíci kožití, byl jsem se podívat o 5 metrů dále do další pasti a víte co? Ha ,ani já ne. Byl to střevlík asi o 6 mm menší od teměř stejné zbarveného C. clathratus (až na rozdílný počet řetízek ze zlatavých teček), takže fakt nevím a C.hortensis se podle mne v nadmorské výšce 550 m. n. m. v ihličnatém porostu příliš častě nevyskytuje. A víte co na tom byla největší sranda? Píše se tady o množtví možností výběru návnady, lež já jsem nedal úplně NIC.
Měl jsi jen K.L.I.K.U
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.86.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Měl jsi jen K.L.I.K.U
Tak pomozte, co tedy byl ten menší?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.86.77
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak pomozte, co tedy byl ten menší?
Tak dneska jsem z křižákovy pavučiny pří nabírání vody ze studánky na chatě vymotal celkem neporušeného Cychrus caraboides. Mám otázku, jestli se dají chytat do zemních pastí a když jo, co bych jim měl dát jako návnadu ? Díky