Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

2.9.2006 20:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.110

Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli v teráriu o rozměrech 70x35x45(dxšxv)můžu chovat dohromady šváby rodu B.dubia a B.giganteus.Jde o to jestli si nemůžou navzájem nějak konkurovat atd.Díky

Lukáš

Neregistrovaný uživatel

3.9.2006 12:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.57

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli v teráriu o rozměrech 70x35x45(dxšxv)můžu chovat dohromady šváby rodu B.dubia a B.giganteus.Jde o to jestli si nemůžou navzájem nějak konkurovat atd.Díky

Lukáš

chovat to můžeš,mají podobné nároky,ale mládata vypadají stejně,nerozeznáš je

Neregistrovaný uživatel

4.9.2006 09:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.177

No, ja mam tu zkusenost, ze se jednomu bude darit lepe e druhemu hur - mel jsem takhle dubie a craniifery (v celku by me zajimalo, kde chcete vzit gigantei) a dubie jednoznacne "vyhraly". Ale videl jsem i vicedruhove terarko - v takhle velkem prosotru by to nemel byt problem¨- ja to mel v relativne malych boxech. VH

Neregistrovaný uživatel

4.9.2006 20:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.40.110

No, ja mam tu zkusenost, ze se jednomu bude darit lepe e druhemu hur - mel jsem takhle dubie a craniifery (v celku by me zajimalo, kde chcete vzit gigantei) a dubie jednoznacne "vyhraly". Ale videl jsem i vicedruhove terarko - v takhle velkem prosotru by to nemel byt problem¨- ja to mel v relativne malych boxech. VH

Chci si koupit šváby pod označením B.giganteus...chápu,že to asi nebudou oni.Kamarád má poměrně velkou kolonii a kdyžtak něco přikoupím na burze.

Lukáš

Neregistrovaný uživatel

5.9.2006 07:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.74.177

Chci si koupit šváby pod označením B.giganteus...chápu,že to asi nebudou oni.Kamarád má poměrně velkou kolonii a kdyžtak něco přikoupím na burze.

Lukáš

OK, pocitej s tim, ze se pravdepodobne bude jednat o druh B. craniifer, giganteu je v CR malo. VH

Neregistrovaný uživatel

5.9.2006 20:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.57

OK, pocitej s tim, ze se pravdepodobne bude jednat o druh B. craniifer, giganteu je v CR malo. VH

já chovám (asi) B. craniffer (prodávající mi je dal kus za 10kč jako B.giganteus,schválně kdo máte tyto šváby dražší...) společně s Achrimandrita tesselata a kamarád na slovensku chová ve velkém teráriu dohromady asi 5 druhů,až bude na icq tak mu napíšu jestli by nechtěl o tom něco napsal sem do moderovaný diskuse s fotkama

28.7.2019 01:13
_BLABERUS_

XXX.XXX.141.176

■ Mláďata stejná rozhodně nejsou a druhy
(B. dubia x B. discoidalis x B. giganteus)
lze rozlišit již od velikosti 5 mm. (Získáním zkušeností.)

Barva, kresba, tvar.

■ Efektivního chovu dvou a více druhů společně
nelze docílit.

■ Není ani pravdou často uváděná a opisovaná informace,
že se u Blaptica dubia nevyskytuje vnitrodruhová agresivita.

BLABERUS

Přidejte reakci

Přidat smajlík