Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.5
Ahoj dnes me do bytu priletela moucha teda telem masarka a jinak vypadala uplne jako vosa. nikdy sem to nevidel co to bylo za druch nevite? nebo to je naka mutace???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.113.203
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ahoj dnes me do bytu priletela moucha teda telem masarka a jinak vypadala uplne jako vosa. nikdy sem to nevidel co to bylo za druch nevite? nebo to je naka mutace???
no já bych řekl, že se spářila masařka s vosou - často vídám jak letí vosa a bere zezadu mouchu :o) tak se jim to asi narodilo. Ten tvůj popis neni moc dobrej, protože na první pohled odlišuje mouchu od vosy tělo :o) takže ještě popiš to ostatní tělo mouchy a co že vyadalo jako vosa?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
no já bych řekl, že se spářila masařka s vosou - často vídám jak letí vosa a bere zezadu mouchu :o) tak se jim to asi narodilo. Ten tvůj popis neni moc dobrej, protože na první pohled odlišuje mouchu od vosy tělo :o) takže ještě popiš to ostatní tělo mouchy a co že vyadalo jako vosa?
Je to beztak nějaká pestřenka. Ale bez fotky ti neřeknu která.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.168.5
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to beztak nějaká pestřenka. Ale bez fotky ti neřeknu která.
telem masarka , a bzucenim a stylem letu ,+zbarveni vosa , videl sem to poprvi v zivote tak sem sebou i cuknul ovsem nes sem stacil zareagovat byla vprd...
Kattie

XXX.XXX.162.116
Ahoj, dneska jsem viděli mělo to tělo masařky ale obrouvkou prdelkou jako vosa nebo dokonce i jako sršni. Taky jsme nevěděli co to bylo. Bylo to ale divné.
Dominikvl

XXX.XXX.13.76
Dominkvl

XXX.XXX.43.16
Má to takhle zvláštně vertikálně postavená křídla, Moucha křížená s pávem?
oldhasan

XXX.XXX.104.30
Reaguji a na dotaz z 9. 9. 2006. Pravděpodobně jsem nafotil stejnou mouchu na jakou se ptal někdo před roky. Foto přikládám.
Anon321

XXX.XXX.237.101
ovad ?
https://www.cas.sk/fotogaleria/686888/hmyz-utoci-vo-vzduchu-cim-vas-moze-nakazit-a-ako-bodnutie-osetrit/5/
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebo černá včela.

napsal(a):
Nebo černá včela.
Myslíte drvodělku? Ta to není určitě. Přikláním se k ovádovi (oči, bodavé ústrojí).