Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.9
http://www.youtube.com/watch?v= dOdBYlDJJh4&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v= VbGhN4T2kyc&mode=related&search=
Nevite co je to za zviratko co sezralo toho pavouka?
To jsem myslel ze pavouci sou lepsi lovci.
za = je mezera tak je treba to spojit.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Stonoha (Scolopendra sp.) vs. asi nějaká haplopelma. Stonohy sou svině kousavý a jedovatý. Tenhle chlápek měl docela smůlu.
www.ispub.com/xml/journals/ijem/vol2n2/ centipede-fig2a.jpg
ta mezera před slovem centiede tam nemá být,takže to spojete do jednolitýho textu.
Sova
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.180
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Stonoha (Scolopendra sp.) vs. asi nějaká haplopelma. Stonohy sou svině kousavý a jedovatý. Tenhle chlápek měl docela smůlu.
www.ispub.com/xml/journals/ijem/vol2n2/ centipede-fig2a.jpg
ta mezera před slovem centiede tam nemá být,takže to spojete do jednolitýho textu.
Sova
ten pavouk,není to albopilosa???
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
ten pavouk,není to albopilosa???
Blbnete? To a albina? To je úplně vidět,že je to nějakej asiat(ty proužky na zadku). A nevím,jak je to se stonohama ve střední Americe(který druhy se tam vyskytují)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sklípkani jsou dobří lovci, o tom není pochyb,jenom nejsou na vrcholu potravního řetězce.Dřív jsem se taky divil,co všechno je může sežrat,od vos rodu Pepsis,plazů,ryb,solifug,stonoh atd...
Desteros
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.234.54
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sklípkani jsou dobří lovci, o tom není pochyb,jenom nejsou na vrcholu potravního řetězce.Dřív jsem se taky divil,co všechno je může sežrat,od vos rodu Pepsis,plazů,ryb,solifug,stonoh atd...
Desteros
ještě bych tě doplnil- Dřív jsem se taky divil,co všechno je může sežrat,od vos rodu Pepsis,plazů,ryb,solifug,stonoh a lidí
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.9
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Desteros
Ano taky jsem si myslel ze moc dobry lovci nejsou, ale z omylu me vyvedl vcerejsi dokument o sklipkanech kde jsem videl jak nevim jaky dru pavouka sezral pul metrovyho hada. To sem opravdu neveril vlastnim ocim. Tak se nedivim kdyz 30cm velka stonoha sejme 5 cm velkou asi Haplopelmu. Jo kdyby to byla stonoha vs nejaka Lasiodora nebo Pamphobeteus, tak po stonoze zustane mozna jen tech sto nohou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano taky jsem si myslel ze moc dobry lovci nejsou, ale z omylu me vyvedl vcerejsi dokument o sklipkanech kde jsem videl jak nevim jaky dru pavouka sezral pul metrovyho hada. To sem opravdu neveril vlastnim ocim. Tak se nedivim kdyz 30cm velka stonoha sejme 5 cm velkou asi Haplopelmu. Jo kdyby to byla stonoha vs nejaka Lasiodora nebo Pamphobeteus, tak po stonoze zustane mozna jen tech sto nohou
TAk to si nemyslím,bo stonohy maj sakra tuhou skořápku,kdežto když se scolopendra zahryzne do toho měkkýho zadečku,tak pavouk končí. Stonohy sou děsně mrštný,o čemž sem se moh přesvědčit v Chorvatsku,když mě kousla stonoha do ruky...a taky to není nic příjemný.
Jinak ten pavouk co tam drtil toho křovináře(dost velký svinstvo smrtelný i pro člověka) byla pravděpodobně nějaká Grammostola...asi G.acteon...ta by to měla dělat.
Sova
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.9
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
TAk to si nemyslím,bo stonohy maj sakra tuhou skořápku,kdežto když se scolopendra zahryzne do toho měkkýho zadečku,tak pavouk končí. Stonohy sou děsně mrštný,o čemž sem se moh přesvědčit v Chorvatsku,když mě kousla stonoha do ruky...a taky to není nic příjemný.
Jinak ten pavouk co tam drtil toho křovináře(dost velký svinstvo smrtelný i pro člověka) byla pravděpodobně nějaká Grammostola...asi G.acteon...ta by to měla dělat.
Sova
jj ten mekej zadecek je pro predatory vyhoda. To priroda moc nevychytala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zase si napsal to spojením o tom jaký jsou sklípkani lovci,ale to,že padnou někomu za potravu to neurčuje.Tak to jsem neviděl,na jakým programu a v kolik to bylo,nevíš?
Desteros
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sova
Čáu, a chová se u nás scolopendra?Uvažuju nad tím,že bych si něco podobnýho pořídil,ve zverimexu jsem nějakou stonožku viděl.Zatím teda nevim,co to bylo.Nevíš jak je to s toxicitou?
Desteros
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Sova
Ještě jsem chtěl doplnit,že kdyby se ten krovinář zakousl pavoukovi to zadku,tak by bylo asi taky poněm.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.148.53
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zase si napsal to spojením o tom jaký jsou sklípkani lovci,ale to,že padnou někomu za potravu to neurčuje.Tak to jsem neviděl,na jakým programu a v kolik to bylo,nevíš?
Desteros
Co se týče scolopender,tak se ve zverimexech shání dost blbě,ale na každé burze je jich několik a pokud jezdíš na jih Evropy,tak tam je jich pod kamenama a pařezama plno(maj tak 13-17 cm)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.67.9
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Desteros
Jestli myslis ten dokument o sklipkanech, tak byl 7.10.06 v 16:05 na Nově.
Jo ty stonohy se mi taky libi, ale tezko nekde ziskat info o chovu kromě par strucnych veci sem nic nenasel.
Zase sem napsal spojeni jaky sou sklipkani lovci omlouvam se spatne sem to formuloval, myslel sem obranyschopnost. Ta dle me moc velka neni,
pavouk se postavi do obranyho postoje a ceka az se utocnik priblizi a pak se pokusi kousnout. Kdezto hladovej pavouk vyjede po obeti a rve se hlava nehlava i s mnohonasobnejsi vahou obeti nez pavouk aby se nazral.
Touha zasytit hladovej zaludek je halt silnejsi nez strach.
Kdyby nekdo vedel kde je info o stonohah uvitame odkazek. Dik
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.56
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jestli myslis ten dokument o sklipkanech, tak byl 7.10.06 v 16:05 na Nově.
Jo ty stonohy se mi taky libi, ale tezko nekde ziskat info o chovu kromě par strucnych veci sem nic nenasel.
Zase sem napsal spojeni jaky sou sklipkani lovci omlouvam se spatne sem to formuloval, myslel sem obranyschopnost. Ta dle me moc velka neni,
pavouk se postavi do obranyho postoje a ceka az se utocnik priblizi a pak se pokusi kousnout. Kdezto hladovej pavouk vyjede po obeti a rve se hlava nehlava i s mnohonasobnejsi vahou obeti nez pavouk aby se nazral.
Touha zasytit hladovej zaludek je halt silnejsi nez strach.
Kdyby nekdo vedel kde je info o stonohah uvitame odkazek. Dik
Díky,promiň za mou "puntičkářkost".Jo,určitě si nějakou pořídím.
Desteros
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.87
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky,promiň za mou "puntičkářkost".Jo,určitě si nějakou pořídím.
Desteros
Jestli ta ukazka s hadem byla ze stejneho dokumentu co jsem videl,tak tam u sklipkana uvadeji jmeno Brazilian salmon tarantula, coz my mela byt Lasiodora parahybana.