Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2016 21:01
pavel.brouk

XXX.XXX.119.8

Pozor na maníka s tímto emailem.
Je to podvodník. Koupil jsem si od něho Ch. kraatzi L1 a teď se mi larvy kuklý a jsou velikosti Pachnody. Bohužel na emaily a nic nereaguje.

7.2.2016 22:19
chudoba.josef

XXX.XXX.248.182

Hned mi byli ty jeho inzeráty podezřelé (https://www.ifauna.cz/inzerce/?q=Danilovic&search-in=inzerce). Z ničeho nic se vynoří a má spoustu zajímavých druhů, které prodává pod cenou. Nejprve je z jihočeského kraje a pak z pardubického, stejně jako třeba další podvodník známý jako dynasty beatles. Osobně si myslím, že je to ten samý člověk, podobné složení brouků a pavouků, v době kdy se jeden odmlčel, druhý rozprodává chov. Navíc kraatzi za 120kč, to nějak nesedí. Raději bych se vyhl těmto podezřelým a neznámým prodejcům se zdánlivě výhodnou nabídkou.
Ať se daří.
J.Ch.

7.2.2016 23:02
marek660

XXX.XXX.248.19

Je pravda, že Kaššai alias Dynasty zmizel ze dne na den
nejdřív pompézní akce ve stylu cirkus Humberto a na začátku prosince se vypařil.

10.2.2016 20:29
robi6

XXX.XXX.31.7

Zdravím, mně bohužel jako začínajícímu podezřelý zkraje nebyl, zaplatil jsem, pak probíhala občasná komunikace (viz stěhování, služební cesta atd), balíčku jsem se dočkal asi za 3 neděle.
Ze tří E.tetraspilota jsou kukly(asi pachnoda), jednu jsem rozmáčkl, nečekal jsem to tak rychle.I když ty Ch.p.confluens(?)jsou pěkně živé, abych jen nehaněl.

14.2.2016 21:30
nicolas.coleoptera

XXX.XXX.37.236

Konkrétně k ch.kraatzi (beru je z kamerunu každý rok) L1 nelze prodávat pod 150kč (pokud byl špatnej rok - velký úhyn cestou, tak se dostaneme na 180-200), to už by bylo pod nákladama a větší jsou samozřejmě ještě dražší...v době, kdy se tyhle inzeráty po 120kč objevily, jsme s několika kolegy viděli jen dvě možnosti:
a) prodává je někdo, kdo se absolutně neorientuje v chovaných druzích (ale kde by se dostal ke kraatzi?

b) je to podvod

A ke vzácným druhům všeobecně: NIKDO NENÍ TAK BOHATÝ, ABY KUPOVAL LEVNÁ ZVÍŘATA:)
Nicolas
ps.pokud po kraatzi fakt toužíte, napište mi:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík