Skees
XXX.XXX.68.174
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jakou cenu má takový termobox cca 25x25x25? Na burze v Ostravě jsem viděl s takovými rozměry za 550Kč, je to fakt tak drahé? Doposud používám vlastní vyrobené termoboxy z polystyrenu a chtěl jsem si koupit nějaký větší, ale ta cena mě dostala. Popřípadě kolik stojí normální termobox?
Jestli jde v uvozovkách jenom o polystyrenový box, tak je ta cena silně přemrštěná.
Velká bedna na akvarijní ryby reálně tak 100 - 200 Kč. Dá se sehnat u někoho, kdo si nechává posílat ryby a bedny nevrací. Zkusit se zeptat ve větší akvaristice. Další možnost je vyrobit si z polystyrenových desek třeba dvě vrstvy po 3 cm do nějakého dobrého kartonu. To se dá při troše šikovnosti zvládnout za pořizovací cenu polystyrenu,. ale to asi víte.
Nebo menší box polystyrenový v Makru na chlazené ryby stojí odhaduji kolem 60 Kč a stačí zadělat odtokové otvory ve dně nebo dát ještě jedno dno. Velký box na 20 kg stojí 120 Kč.
Poznámka: já jsem si jednou v Marku vyžebral použité boxy od lososů, jsou sice nízké a musel jsem si zacpat ty odtokové otvory, ale třeba na krabičky s hmyzem to stačí. v zimě dáte dovnitř PET láhev s teplou vodou a je klid.
T. V.
Skees
XXX.XXX.68.174
Super, díky za tipy! ;).
Skees
XXX.XXX.68.174
No právě.. On byl celý bílý.
Skees
XXX.XXX.68.174
Nebo jestli máte takové modré boxy, tak mohl by jste mi zaslat foto na email? spiofi55@seznam.cz.