Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ja

6.6.2016 00:45
ja

XXX.XXX.112.82

Mam pavuka Nhandu Chromatus a mam mu vicistit terarko. lenze neviem ako ho mam dostat von :D nejake tipy triky ? je dost plachy takze zo strachu sa brani.

Dave92

6.6.2016 18:59
Dave92

XXX.XXX.17.77

Normálně před něj dej nějakou krabičku a víčkem ho do ní opatrně nažen..

6.6.2016 21:48
spidy

XXX.XXX.244.254

Normal ho chyt jako raka a prendej ho:).

janulkajanka

7.6.2016 00:40
janulkajanka

XXX.XXX.115.111

Sezente mu větší terárko a vložte to puvodní dovnitř, otevřete dvířka a on si přeleze..., tak jsme to řešili u nás.

chameleontomik

7.6.2016 09:24
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

Jednoduchá možnost no sežeň větší terárko a on si přeleze. A až ho budeš dávat zpět a nepřeleze do toho menšího sežez ještě větší a přeleze si znova a budeš mít teramatriošku.

To co radil dave je nejlepší.
to co radil spidy je možná ještě lepší aj si jako amatér vyzkoušíš kousnutí a jed :D btw spidy myslím, že dnes už málo kdo raka viděl natož chytal :D
Já na ně tu krabičku položim a podeberu víčkem.

chameleontomik

7.6.2016 09:24
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

A zkoušl si ho poprosít mile?

chameleontomik

7.6.2016 18:03
chameleontomik

XXX.XXX.61.1

janulkajanka napsal(a):
Sezente mu větší terárko a vložte to puvodní dovnitř, otevřete dvířka a on si přeleze..., tak jsme to řešili u nás.

Rady odborníka co má terárko 90 x 40 x 40, takže při čistění cele terárko vkládá do 4metrové ubikace :D.

janulkajanka

8.6.2016 12:51
janulkajanka

XXX.XXX.115.111

chameleontomik napsal(a):
Rady odborníka co má terárko 90 x 40 x 40, takže při čistění cele terárko vkládá do 4metrové ubikace :D.

Vážený pane, přestante mě tady neustále urážet, jestli má pán pavouka v terarku 15 x15 x 20 v jakém jsme ho dostali mi, tak asi ho težko přiklopí krabičkou a podebere víčkem, když se tam nedostane ruce.Samozřejmi, že ve větším terárku už přiklopit jde a bezpečně odchytit.Taky rada, chyt ho jak raka, je pro začátečníka ohromující.Umíte se tu jen nad každým povyšovat že?Vy si chovejte pavouky včem chcete, a nerejte do mě, stačilo jen stručně odpovědět, JE TO SAMEC, bez těch keců o druhé fotce a kamínkách okolo.jeden by myslel, že se tu může klidně zeptat..., no pářit ho nebudu, nenechám ho sežrat samicí, A až přijde jeho čas, nechám ho zalít do pryskyřice a budu mít super těžítko, a vy se stoho třeba po..., vy jiste uhynulé spláchnete do záchoda a staré chameleny krmíte hadům a nebo zmrazíte že?Jo a mám i 2 hady a chameleona a ty mají teprve terárka, končím tady.

Přidejte reakci

Přidat smajlík