Ladislav Němec II.
XXX.XXX.0.0
Dobrý den chovatelé,
rád bych znal váš názor na možnost mého sponzoringu vaší záliby. Jsem ochoten někomu z vás koupit byt či více bytů, kde by jste svou zálibu rozšířil/a.
Děkuji za rozvinutí tohoto tématu.
101
XXX.XXX.210.21
Proc ne dum?
0609112567
XXX.XXX.227.137
Já bych určitě byt bral nebo spíše ten barák aby nebyly sousedi :D a nějaká peněžní injekce do začátku by taky bodla...
Byty jsou levnější na koupi, ale riziko se sousedy větší. Avšak žádný domovní řád jistě chovateli nezakazuje chovat bezobratlé živočichy pokud nebude ohroženo zdraví člověka.
Nabídka je vcelku jednoduchá. Ten kdo se v tomto oboru vyzná a potřebuje svou zálibu rozšířit a mít i od ostatních klid můžu koupit byt a nechat jej vybavit podle vašeho přání.
Já sám jsem bývalí chovatel andulek, ale nikdy mi od rodičů či nějakého sponzora nebylo umožněno svou zálibu rozšířit a začít na ni i vydělávat. V současnosti žiji v zahraničí a vydělávám peníze, které bych chtěl vložit do zajímavého projektu, který bych pouze sponzoroval. Od vás potřebuji jen vědět kdo z vás má v daném oboru tu největší zálibu, jak se na tom dá vydělat a co k tomu všechno potřebujete. Pak vám koupím prostory a vybavení k tomu potřebné.
Tedy není to jen o tom "já si to dokážu představit", ale i o všech dalších věcech s tím spojené počínaje nákupem a konče velkoodběratelským odběrem, odvodem daní, hlídání spotřeby energií, či propočten pravděpodobného zisku.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Ja si jen nedokazu predstavit proc by to nekdo delal, o takovemhle projektu uz spekuluji dlouho a v poslednich dnech se ho snazim dotahnout,
Co z toho, ale chcete mit krom dobreho pocitu? kor kdyz jste ze zahranici..sponzotrovat jen tak neco co malokdy uvidite?
Mám rád faunu/floru, ale i obchod. Kdybych já dříve měl za sebou sponzora dělal bych to sám. Avšak nikdo takový zde nebyl, roky plynou, a tak se dostávám do role sponzora sám. Vzhledem k mé práci, kterou nechci opustit si můžu dovolit dávat část svých vydělaných peněz bokem a tak nabídnout tuto poptávku mladému chovateli, který má nadšení pro to co dělá. Nabídnout mu podíl na celkovém obratu a po čase se tedy i on může finančně spolupodílet na dalším rozvoji chovatelství či si dopřát to na co mu podíl ze zisku bude stačit.
sphynxboa
XXX.XXX.7.2
Zdravím, pokud by bylo možné, kontaktujte mě na email rehurek.ivo@seznam.cz
zajímavá nabídka, která by se mohla využít v jeden projekt, ale veřejně ho sdělovat nemohu. Děkuji
janulkajanka
XXX.XXX.115.111
Dobrý den, zaujal mě váš návrh, prosim o kontakt na mejl martinsovak45@seznam.cz Děkuji M.