chameleontomik
XXX.XXX.7.2
Nic. Nic tam není. Lidi tam jezdí vlastně jen tak z recese a že neví co s penězma. Někdy tam je nějaký slepýš, a sem tam slimák.
chameleontomik
XXX.XXX.7.2
Tolika urážek od někoho kdo se zeptá na otázku na kterou se, nedá, odpovědět a s prominutím jak blbec. Co asi může být viděno na jedné z největších tera burz ? to co jinde jen víc větší množství vzácnější kusy. Evidentně s Bohnicemi zkušenosti máte zeptejte se někoho tam a odpoví vám třeba líp
chameleontomik
napsal(a):
Tolika urážek od někoho kdo se zeptá na otázku na kterou se, nedá, odpovědět a s prominutím jak blbec. Co asi může být viděno na jedné z největších tera burz ? to co jinde jen víc větší množství vzácnější kusy. Evidentně s Bohnicemi zkušenosti máte zeptejte se někoho tam a odpoví vám třeba líp
Ptam se treba proto ze nevim ze to je nejaka tera burza, to je takovy problem slusne odpovedet?pokud nechcete odpovidat proc reagujete?
Ale já reagovat chci, a narozdíl od vás sem vás neurážel Bohnicemi.
cituji poslední výstřižek: ze to je nejaka tera burza
cituji první větu: Dobry den, co vsechno je k vydeni na teto burze.dekuji.
vše je v příspěvku bezobratlých...takže jaká by to měla být burza? aut? lidí? a pokud ano proč je teda dotaz v bezobratlých?
Aldabra
XXX.XXX.132.88
ChameleonTonik
napsal(a):
Ale já reagovat chci, a narozdíl od vás sem vás neurážel Bohnicemi.
cituji poslední výstřižek: ze to je nejaka tera burza
cituji první větu: Dobry den, co vsechno je k vydeni na teto burze.dekuji.
vše je v příspěvku bezobratlých...takže jaká by to měla být burza? aut? lidí? a pokud ano proč je teda dotaz v bezobratlých?
A to vydění je teda síla.
chameleontomik
XXX.XXX.7.2
Češtinu tu jako slovák ani hodnotit nemůžu a kdyby se muselo řešit tohle může se celá diskuze zavřít :D.
chameleontomik
XXX.XXX.7.2
To nemyslíte vážně :D jaké pak schovávání za nicky?
Jak to mám brát, pozvání na kafe?
mimochodem argumenty nedošly naopak já jsem argumentoval a vy jste nereagoval, tedy předpokládám, že někomu ve vašem okolí došlo jakou hovadinu ste tu namotal a řekl vám to.
Aldabra
XXX.XXX.161.10
peparazak
napsal(a):
Pro chameleontomik a aldabra, muzeme se setkat na buruze v Holesovicich a snad to nejak vyresime.nebo se budete schovavat za vase nicky?
Co chcete řešit? Svou češtinu? Tu jste měl řešit na základní škole. Legrační, prý schovávat za nicky.