Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2016 14:13
peparazak

XXX.XXX.162.50

Dobry den, co vsechno je k vydeni na teto burze.dekuji.

11.8.2016 20:03
mana

XXX.XXX.251.135

K vidění je toho celkem dost.Je to nesrovnatelné s jakoukoliv burzou v Česku.

chameleontomik

11.8.2016 20:30
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Nic. Nic tam není. Lidi tam jezdí vlastně jen tak z recese a že neví co s penězma. Někdy tam je nějaký slepýš, a sem tam slimák.

14.8.2016 20:10
peparazak

XXX.XXX.162.50

chameleontomik napsal(a):
Nic. Nic tam není. Lidi tam jezdí vlastně jen tak z recese a že neví co s penězma. Někdy tam je nějaký slepýš, a sem tam slimák.

Dekuji za dve vycerpavajici odpovedi, ptal jsem se normalnich lidi a ne pacientu z Bohnic co se nahodou dostali k pocitaci.

chameleontomik

15.8.2016 09:36
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Tolika urážek od někoho kdo se zeptá na otázku na kterou se, nedá, odpovědět a s prominutím jak blbec. Co asi může být viděno na jedné z největších tera burz ? to co jinde jen víc větší množství vzácnější kusy. Evidentně s Bohnicemi zkušenosti máte zeptejte se někoho tam a odpoví vám třeba líp

15.8.2016 16:05
peparazak

XXX.XXX.162.50

chameleontomik napsal(a):
Tolika urážek od někoho kdo se zeptá na otázku na kterou se, nedá, odpovědět a s prominutím jak blbec. Co asi může být viděno na jedné z největších tera burz ? to co jinde jen víc větší množství vzácnější kusy. Evidentně s Bohnicemi zkušenosti máte zeptejte se někoho tam a odpoví vám třeba líp

Ptam se treba proto ze nevim ze to je nejaka tera burza, to je takovy problem slusne odpovedet?pokud nechcete odpovidat proc reagujete?

15.8.2016 16:47
ChameleonTonik

XXX.XXX.7.1

Ale já reagovat chci, a narozdíl od vás sem vás neurážel Bohnicemi.
cituji poslední výstřižek: ze to je nejaka tera burza
cituji první větu: Dobry den, co vsechno je k vydeni na teto burze.dekuji.
vše je v příspěvku bezobratlých...takže jaká by to měla být burza? aut? lidí? a pokud ano proč je teda dotaz v bezobratlých?

Aldabra

15.8.2016 19:49
Aldabra

XXX.XXX.132.88

ChameleonTonik napsal(a):
Ale já reagovat chci, a narozdíl od vás sem vás neurážel Bohnicemi.
cituji poslední výstřižek: ze to je nejaka tera burza
cituji první větu: Dobry den, co vsechno je k vydeni na teto burze.dekuji.
vše je v příspěvku bezobratlých...takže jaká by to měla být burza? aut? lidí? a pokud ano proč je teda dotaz v bezobratlých?

A to vydění je teda síla.

chameleontomik

15.8.2016 20:09
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Češtinu tu jako slovák ani hodnotit nemůžu a kdyby se muselo řešit tohle může se celá diskuze zavřít :D.

15.8.2016 23:47
peparazak

XXX.XXX.162.50

Kdyz dojdou argumenty tak se resi cestina, za to vydet se omlouvam,.ale jinak jsem zjistil ze tu jsou pekny chytraci a zadny dalsi dotazy uz nedam.

15.8.2016 23:57
peparazak

XXX.XXX.162.50

Pro chameleontomik a aldabra, muzeme se setkat na buruze v Holesovicich a snad to nejak vyresime.nebo se budete schovavat za vase nicky?

chameleontomik

16.8.2016 10:32
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

To nemyslíte vážně :D jaké pak schovávání za nicky?
Jak to mám brát, pozvání na kafe?
mimochodem argumenty nedošly naopak já jsem argumentoval a vy jste nereagoval, tedy předpokládám, že někomu ve vašem okolí došlo jakou hovadinu ste tu namotal a řekl vám to.

Aldabra

16.8.2016 11:39
Aldabra

XXX.XXX.161.10

peparazak napsal(a):
Pro chameleontomik a aldabra, muzeme se setkat na buruze v Holesovicich a snad to nejak vyresime.nebo se budete schovavat za vase nicky?

Co chcete řešit? Svou češtinu? Tu jste měl řešit na základní škole. Legrační, prý schovávat za nicky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík