Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2017 17:58
PRINZESSIN

XXX.XXX.153.0

Zdravím,

Určí někdo druh štíra?
Chovatel, já, kamarád - všichni máme jiný názor.
Co by jste řekli?

23.1.2017 18:24
spidy

XXX.XXX.244.254

Kouknu a vidim ne! Jak muzete mit na neco tak jasnyho jiny nazory? Stoji tu ale nekdo o moje nazory nebo 100% urceni? Jasnej Pandinus cavimanus samec!

23.1.2017 18:34
PRINZESSIN

XXX.XXX.153.0

NO právě!
Já jsem pro PC, chovatel prodává jako PI (což je podle mě úplná blbost) a kamarád H. Swammerdami a přes to nejede vlak.
Chovatel se zbavuje chovu, tak jsem je vzala všechny, Imperatory mám, jsou úplně jiní, Heterometrusáky 4 druhy, ale je fakt že HSw nemám, tak v tom jsem tápala.

Samozřejmě že o Tvé názory stojím! Dokonce jsem se dnes dívala na Tvé stránky že bych objednala boxy a H. Longimanusi, ještě sháním H. Cyaneusi, ale ty nejsou k sehnání (zatím)

A díky díky!

23.1.2017 18:40
spidy

XXX.XXX.244.254

Pokud stojis, odpust si priste kecy:

"Tak koukám, toto mluví za vše.
A pak že podvodníci jsou poláci :D
Když chováte přes 16 let i tak vidím máte rezervy :D Diskuze o Vás, jakožto chovateli"

Imperator, jina barva, chloupky, granulovani a nema prolakliny!:)
Swammerdami je taky jiny a vzacnejsi, pomalu tu v cr vymira...

cyaneus je nejbeznejsi stir po H. petersi. Jediny co se zatim ve vetsim vozi z Indonesie.

23.1.2017 18:49
PRINZESSIN

XXX.XXX.153.0

Jasný, ale to nebylo myšleno zle, předchozí diskuze se proměnila v úplně jiné téma než byla založena. To neber jako urážku a pokud se Tě to dotklo, omlouvám se ;) špatný den v práci, nejspíše, ovšem stojím za tím, že nejen poláci špatně označují /ať už bezobratlé, felsumy, pogony aj/
Tady to vidíš také - chovatel je kámoš a také inzeroval jako P.I., to by mě jeblo

23.1.2017 20:12
spidy

XXX.XXX.244.254

Ok..., jo ono kdyz to tak koupis tak i prodavas, je to prasarna a mel by na to hned upozornit! ale koupit samce cavimanus jako imperator chce notnou davku neznalosti:).

23.1.2017 20:35
PRINZESSIN

XXX.XXX.153.0

On je jedinný dospělý, ostatní jsou prcci,3 svlek /bych řekla já/
Netroufnu si určit věk, zeptám se ho později až ho uvidím, ale samičku jsem nenašla, prošla jsem kontakty co mám na štíry po ČR a do Německa se dostanu zase až za 2-3 měsíce.
Nicméně, píšeš, že běžní jsou Cyaneusi, na burzách Ov, Olmik, Brno jsem je nanašla, sháním je už cca půl roku. Nevíš, kde je sehnat v ČR?
Popř mám napsat na mail, potřebovala bych druhů víc, nevím, jak moc obnovuješ stránky a co máš doma v počtu na prodej.

23.1.2017 20:36
spidy

XXX.XXX.244.254

Napis mam je:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík