Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2017 16:49
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Proč jsem nikdy neslyšel o nikom kdo by ho choval a nabízel? Trochu to nechápu teda, takovej krásnej lišaj

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.6.2017 17:19

Ze stejného důvodu, proč nikdo neprodává babočky. Je to plevel

Oto Petřík.

24.6.2017 21:34
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Pravda, pravda...ale lišaje vrbkový se chovaj a taky maj rádi svízel Svízel je plevel (vtip ).

24.6.2017 21:35
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Ale stejně díky.

Janae

24.6.2017 21:45
Janae

XXX.XXX.237.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ze stejného důvodu, proč nikdo neprodává babočky. Je to plevel

Oto Petřík.

Ale babočky se prodává.
Sice jinde než byste čekali, ovšem prodává.

https://www.myspulinek.cz/zive-motyli-sady/motyli-zahradka-5-housenek-butterfly-garden-1010/

K "zahrádce" je certifikát pro objednání 5ks živých housenek motýla babočka bodláková s krmením ZDARMA.

Akorát nevím jestli mi to celé přijde směšné nebo jako dobrý podnikatelský záměr.

24.6.2017 22:43
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Babočka bodláková není jako třeba paví oko nebo kopřivová a ta sada je určitě naučná například pro školy, a také kvůli těm houseníkům...Ale to jen tak mimochodem, podle mě jsou osobně l.svízeloví vzácnější než babočky paví oko. Jako kdybych teď v přírodě našel třeba smrtihlava nebo šeříkové měl bych asi větší radost

25.6.2017 13:08

Janae napsal(a):
Ale babočky se prodává.
Sice jinde než byste čekali, ovšem prodává.

https://www.myspulinek.cz/zive-motyli-sady/motyli-zahradka-5-housenek-butterfly-garden-1010/

K "zahrádce" je certifikát pro objednání 5ks živých housenek motýla babočka bodláková s krmením ZDARMA.

Akorát nevím jestli mi to celé přijde směšné nebo jako dobrý podnikatelský záměr.

Asi začnu taky prodávat babočky. Koukám, že z toho koukají kšefty

25.6.2017 13:10

Butterfly napsal(a):
Babočka bodláková není jako třeba paví oko nebo kopřivová a ta sada je určitě naučná například pro školy, a také kvůli těm houseníkům...Ale to jen tak mimochodem, podle mě jsou osobně l.svízeloví vzácnější než babočky paví oko. Jako kdybych teď v přírodě našel třeba smrtihlava nebo šeříkové měl bych asi větší radost

Je to jeden z nejhojnějích lišajů, proto už není tak oblíbený mezi chovateli. Favority jsou třeba smrtihlav, šeříkový nebo paví oko, čili barevně nebo velikostně atraktivní druhy. Alespoň mně to tak připadá.

25.6.2017 21:40
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Jasně, smrtihlavové a šeříkoví frčí, ale rád bych věděl, kdy a kde svízelové najít...

25.6.2017 22:02

Butterfly napsal(a):
Jasně, smrtihlavové a šeříkoví frčí, ale rád bych věděl, kdy a kde svízelové najít...

Vyhlédněte si nějakou zahrádku s řadou floxů. Koncem července si k ní za soumraku sedněte se síťkou a baterkou. Pokud se v lokalitě budou vyskytovat, úspěch je zaručen. Pokud se vám povede chytit pár nebo oplozenou samici, samozřejmě.

Oto Petřík.

26.6.2017 21:41
Butterfly

XXX.XXX.194.24

To mi nechybí...Ale stejně létají jen taky a občas lišaj vrbkový, popřípadě kyprejový. Asi tu kolem nebudou. Mimochodem bydlím v Jihočeském kraji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík