FoLLoW3r
XXX.XXX.183.8
Dobry den nevim jestly to sem uplne patri ale uz nevim kde hledat. Zajimalo by me jestly pavouk ci pavouci ve vetsim mnozstvi by dokazaly zabit stenice. Nastoupil jsem do nove prace a bohuzel jsem se poprve v zivote setkal se stenicema po soferovy predemnou. Nakladni auto bylo v kabine zamorene stenicema sice uz bylo 2x doratizovano ale porad se tu jeden ci dva maly hajzlici co me rafnou vecer najdou. Podle deratizera to jeste chvilicku muze trvat nez postrik komplet zahubi veskere parazity ale tak kdyz jsem tak premejslel a rikal jsem si jetly by to vubec bylo mozne se jen tak pojistit aby se tu uz nikdy vickrat neobjevily napadlo me idis je to mozna silenost poridit se pavoucky nechat je tu rozlest po aute a treba by ty stenice postupne odlovily. O pvoucich nic neim ale vim ze bastej hmyz a tak me to napadlo ze by to mohlo fungovat sice se pavouku bojim ale po zkusenostech se stenicema uz ne. Tak jsem se jen chtel zeptat zda pavouk by dokazal zabit stenici jestly ji teda vubec zere ?