Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.7.2017 12:43

Prosím, co je to za brouka? Máme je každé léto na dvoře a je nějak škodlivý? Domů nejdou. Díky za odpovědi.

Nick original

3.7.2017 14:31
Nick original

XXX.XXX.22.157

Ruměnice pospolná Pyrrhocoris apterus. Koukám, že české základní školství nestojí za nic...

3.7.2017 22:09

Nick original napsal(a):
Ruměnice pospolná Pyrrhocoris apterus. Koukám, že české základní školství nestojí za nic...

Dík za odpověď, ze školy jsem už hodně dlouho, tohoto brouka si teda fakt nepamatuju a brouci nejsou zrovna mojí oblíbenci. Takže, asi tak.

Cvrk

3.7.2017 22:47
Cvrk

XXX.XXX.101.8

Ruměnice není brouk, ale ploštice. A co Ondřej Sekora a Ferda Mravenec, to vám taky nic neříká?

3.7.2017 23:12

Cvrk napsal(a):
Ruměnice není brouk, ale ploštice. A co Ondřej Sekora a Ferda Mravenec, to vám taky nic neříká?

Všichni nemůžou znát brouky a tuhle havěť že jo? Nikdy jsem se o ně nezajímala. To je hned řečí, jen tak mě to napadlo, když jsem to viděla na dvoře. Jo, přečetla jsem si na Wiki, že je to ploštice a taky mi je už jasné, proč ji tady máme.5 m od baráku nám tady stojí krásná velká lípa. Já jsem na jiná zvířata, psi, koně, hadi(krajta královská), ale jelikož teď mám na hlídání od kamarádky gekončíka nočního a k němu jsem nafasovala šváby, cvrčky a sarančata, tak mě napadlo, zeptat se, co nám to vlastně leze po dvoře.

4.7.2017 02:45
michal.siegel

XXX.XXX.20.23

Nezlobte se na mě, ale tohle pozná snad i malé dítě. smajlík To je jako nepoznat pampelišku.

4.7.2017 07:24
Butterfly

XXX.XXX.194.24

Souhlasím a myslím si, že alespoň pod obvyklým názvem "ploštice" by je měl poznat každý

chameleontomik

4.7.2017 16:11
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Každý rok jich je po zdích, břízách, kůrách, šutrech, trávě a kde jakém cm2 milióny..chápu pokud jste ZŠ vyšla před nástupem Františka Josefa I, že už si leccos nepamatujete a ve fázi zamrazení nebyla možnost přírodu pozorovat. Ale je čas objevovat, vyjít ven a zjistit, že to zelené je tráva :) modré nebe, žluté sluníčko a to červené čeho je všude plná (_!_) to sou ploštice, živí se buňkami z mozku.. nemusíte se bát :)

kamarádce dejte myslím, že za nás všechny velkou čoko medajlu, protože odvaha jí nechybí nebo své gekončíky nenavidí, že je dá k vám na hlídaní...

tohle je vážně ostuda...4 letý syn je s přehledem pozná :( snad ho ta základka taky nezblbne...

4.7.2017 16:22

No jo no, někteří mají hold opravdu IQ tykve.

4.7.2017 23:23

Tady jsem se ptala poprvé a naposled. Děkuji za odpovědi. CHameleontomik, co se týká terarijních zvířat a školy, by jste se možná divil. Kristýna K., vaše odpověď- co k tomu dodat. Hezký večer.

4.7.2017 23:36

Omlouvám se jestli jsem se vás moc dotkla, ale tohle je opravdu základní informace. Ruměnici pospolnou zná snad opravdu každý alespoň pod názvem ploštice. Chápu že někdo to prostě rozlišuje tak že to je červený a to zelený brouk a zajímají ho a baví jiné věci. Každý má holt hlavu na něco jiného.

chameleontomik

8.7.2017 10:15
chameleontomik

XXX.XXX.7.2

Věřím, že bych se divil. Nechápu, že jste dokázala zapnout počítač, udělat fotku a položit dotaz...přiznejte se, že vám někdo pomáhal.

rituals

1.4.2019 18:12
rituals

XXX.XXX.251.179

Milá Anet.

Tady se, ale sešlo hlupáků a zdá se, že smysluplně neporadil ani jeden.

Vy všichni se stydte, jste skutečně ubozí.

1.4.2019 20:50
nuty

XXX.XXX.59.98

Je to skoro dva roky stará diskuze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík